Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 10 oktober

Uitslagen amateurvoetbal
Uitslagen amateurvoetbal © Omroep Zeeland

Derde divisie A

Steve Schalkwijk en Jonathan Constansia zijn trefzeker voor Hoek, dat met een 0-2 zege Woerden verlaat. GOES blijft op de sukkel. Op eigen veld wordt kansloos verloren van SteDoCo. GOES staat puntloos onderaan.
© Omroep Zeeland

Lees ook:

1e klasse B

Kloetinge komt in de 1e klasse B niet in actie, vanwege coronagevallen binnen de selectie van tegenstander Xerxes-DZB. Terneuzense Boys speelt wel, en hoe. Dankzij een hattrick van Miroslav Peric wordt Oranje Wit met 3-2 verslagen. Terneuzense Boys doet daarmee goede zaken op de ranglijst.
© Omroep Zeeland

Lees ook:

Oostkapelle/Domburg won met 4-0 van FC Axel en profiteerde van de misstap van Yerseke
Oostkapelle/Domburg won met 4-0 van FC Axel en profiteerde van de misstap van Yerseke © Arthur Aerssens

2e klasse E

Yerseke is niet langer foutloos. Thuis wordt verloren van Walcheren. Oostkapelle/Domburg wint wel en staat nu bovenaan met negen punten. Yerseke en Serooskerke hebben ook negen punten, maar een duel meer gespeeld.
© Omroep Zeeland

3e klasse A

Veere is de koploper in de 3e klasse A. VCK en Zeelandia Middelburg staan op plaats twee en drie, al vertekent het beeld. Luctor Heinkenszand komt niet in actie, maar is als enige ploeg nog zonder puntverlies.
© Omroep Zeeland

3e klasse B

Halsteren, dat niet in actie komt, staat bovenaan. Krabbendijke heeft na de 0-1 zege op De Fendert evenveel punten, maar wel een duel meer gespeeld.
© Omroep Zeeland

4e klasse A

Vlissingen staat na een zevenklapper met de maximale score van twaalf punten bovenaan. Hoessein Bouzambou schoot vier keer raak en scoorde zijn honderdste doelpunt voor het eerste team. Medekoploper Wemeldinge komt op eigen veld niet verder dan een gelijkspel. Onderin wacht Schoondijke nog op de eerste punten.
© Omroep Zeeland

4e klasse B

Rillandia krijgt een pak op de broek van SPS. Brouwershaven pakt de eerste zege van het seizoen, met een eclatante zege.
© Omroep Zeeland

1e klasse A vrouwen

De wedstrijd van IJzendijke, de enige Zeeuwse ploeg in deze klasse, is afgelast.
© Omroep Zeeland

3e klasse G

Een ruime overwinning voor de vrouwen van Axel. Het tweede van IJzendijke komt in Zierikzee bij MZC'11 niet in actie.
© Omroep Zeeland