Uitslagen amateurvoetbal zondag 11 oktober

Na drie nederlagen op rij is het eindelijk raak voor Philippine. De derdeklasser buigt een 2-1 achterstand bij de rust om in een 2-4 zege op Victoria'03. Shannon Braafhart was de grote man aan de kant van de Zeeuws-Vlamingen met twee treffers. Tiamo Roose en Haitam Kadiri zijn verantwoordelijk voor de overige doelpunten. Door de zege is de ploeg van Carlo van Grimberghe geen rode lantaarn meer in de 3e klasse A.

Uitslagen amateurvoetbal (foto: Omroep Zeeland)

3e klasse A

Geen wedstrijden vanmiddag voor Clinge en Terneuzen in verband met corona. HVV'24 komt niet voorbij Schijf en verliest daardoor de aansluiting met koploper Zundert.

Uitslagen 3e klasse A (foto: Omroep Zeeland)

Bekijk hier de uitslagen en standen in de 3e klasse A zondag.

4e klasse A

Een waar doelpuntenfestijn in de vijf duels die wel werden afgewerkt. RIA Westdorpe maakt gehakt van Aardenburg. Samed Muselaj maakt twee treffers. Ook Cees van Tiel, Martin Wullems, Osman Balkan en Boqy van den Bergen schrijven ook allemaal een doelpunt bij. Ook lijstaanvoerder Hontenisse is op dreef. Dennis Malcontent scoort vier doelpunten voor zijn ploeg. Tom van Dijke schiet er ook twee in tegen Corn Boys.

Uitslagen 4e klasse A (foto: Omroep Zeeland)

Bekijk hier de uitslagen en standen in de 4e klasse A zondag.

Vrouwen - 1e klasse C

De dames van Hontenisse kijken terug op een enerverende wedstrijd. In eigen huis vielen maar liefst twaalf treffers. Beide teams schieten er allebei zes in het net. Hontenisse staat nog altijd op de voorlaatste plaats in de rangschikking.

Uitslagen Vrouwen 1e klasse C (foto: Omroep Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
voetbal Uitslagen
Deel dit artikel:

Reageren