Strijdbare LLyson heeft zijn doel bereikt met nieuwe single

Zanger LLyson uit Middelburg heeft een single uitgebracht. Hij is er supertrots op, vooral omdat hij alles zelf heeft gemaakt: de muziek, de opname en de videoclip in samenwerking met TK Media. Voor LLyson voelt dit alsof hij zijn doelen voor 2020 heeft bereikt.

Het nummer This Is How I Feel gaat over je goed voelen, high, een beetje dronken. LLyson voelt zich dan ook geweldig. Dat is wel eens anders geweest.

LLyson: "In het verleden ging het best wel moeilijk qua muziek. Ik vertrouwde op managers en producers. Ik explodeerde op Facebook en Instagram en wilde muziek uitbrengen, m'n muziek laten horen aan m'n fans, maar zei zeiden: nee."

Deze ervaringen zorgden voor een ommezwaai in zijn denken: "Ik was teleurgesteld, ook in mezelf omdat ik niet sneller aan de bel heb getrokken. Ik realiseerde me niet dat ik de kracht in mezelf had om te komen waar ik wil komen."

Vandaar dat hij This Is How I Feel helemaal zelf heeft opgenomen. Zo kon hij precies bepalen hoe hij het wilde hebben: "Ik heb de clip gemonteerd van 3 uur 's middags tot 4 uur in de nacht en ik ben supertrots op het eindresultaat."

Artwork van de single This Is How I Feel (foto: Lyson)

Meer over dit onderwerp:
LLyson
Deel dit artikel:

Reageren