Goedemorgen! Operaties uitgesteld in België, plannen Nollebos en Emma gaat voor 20 miljoen

Goedemorgen op deze laatste dag van de herfstvakantie. Wij hebben het laatste nieuws voor je bij elkaar gezocht!

Zeeuwse ziekenhuizen zien nog geen reden de reguliere zorg af te schalen, maar in België is de situatie anders: niet-dringende operaties worden uitgesteld, omdat het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen blijft stijgen. Wat de gevolgen zijn voor Zeeuwse patiënten is nog niet bekend, zegt een woordvoerder van het UZ Gent. Vandaag wordt er verder over gesproken.

(foto: ANP)

Ben je laatst getest op corona? Dan zou het zomaar kunnen dat je wat langer moet wachten op de testuitslag. Deze week is deel van de tests ter beoordeling naar een laboratorium in Duitsland gestuurd.

Een trap tussen de boulevard in Vlissingen en het Nollebos, nieuwe hotels en duidelijke wandelroutes. Het is duidelijk dat het Nollebos gaat veranderen. Schetsen hoe het eruit kan komen te zien zijn gisteren gepubliceerd. Tot 1 december mag iedereen daar op reageren.

Het Nollebos (foto: Anne-Marie van Iersel)

20 miljoen streams! Dat aantal wil Emma Heesters minstens halen met haar nieuwe single Donderdag. De single is uitgebracht met Kris Kross Amsterdam en Bilal Wahib en werd gisteren officieel gelanceerd. Voor als je het nog niet gehoord hebt, zo klinkt het nummer:

Het belooft een rustige dag te worden die begint met wat nevel of laaghangende bewolking, maar al snel komt de zon erbij. Vanmiddag wordt het bewolkt en kan op wat plekken gaan regenen. Het wordt minder zacht dan gisteren: 14 tot 16 graden.

Kanaal door Walcheren bij Veere (foto: Adrie Gideonse)

Meer over dit onderwerp:
zww zeeland wordt wakker
Deel dit artikel:

Reageren