Voor fotograaf Mariëlle uit Axel is het al een beetje kerst

We moeten nog afscheid nemen van oktober, maar Mariëlle Benschop uit Axel heeft de kerstkriebels al te pakken. Vandaag versierde de fotograaf alvast haar pas gekochte kerstbomen, haalde ze de sneeuwmachine van zolder en maakte ze haar tuin alvast klaar voor de feestdagen.

Daarmee staat het decor voor haar kerstfotoshoots al klaar, die ze in november gaat doen. Om proef te draaien legde ze vandaag haar dochtertje vast op de gevoelige plaat.

Gezellig maken

Hoewel ze ook nog voor een herfstthema had kunnen kiezen, kon ze niet wachten om de kerstversieringen van zolder te halen. "Het is de sfeer. Dat het vroeg donker is, gezellig de lichtjes naar binnen halen in een warm huis."

Ze kon niet wachten om alvast alles te versieren. Maar voor nu wel alleen nog buiten. "Zeker in deze tijd waarin iedereen veel binnen zit door corona, dan vind ik het leuk om het gezellig te maken. En buiten kunnen ook anderen ervan genieten."

Twee kerstbomen in oktober

Eerder merkte een kerstboomverkoper uit Kuitaart al dat mensen dit jaar de gezelligheid eerder in huis halen. Dat geldt ook voor Mariëlle en haar gezin. Zij was degene die als eerste twee kerstbomen bij de man kocht: "Ja, dat vond hij wel een beetje gek. Dat is het natuurlijk ook, als je op 19 oktober twee kerstbomen gaat halen."

Mariëlle is al klaar voor kerst (foto: Omroep Zeeland)

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Axel fotograaf kerst oktober
Deel dit artikel:

Reageren