Tiffany staat drie uur lang op een stoel voor lotgenoten

Drie uur lang op een stoel staan. Je moet er maar zin in hebben. Toch is dat precies wat Tiffany Schriemer (23) vandaag heeft gedaan op het terras van GGZ-instelling Emergis in Kloetinge. Tiffany, zelf cliënt bij Emergis, deed dat voor het goede doel. Voor de landelijke actie 'Last Man Standing' van Mind, een instelling die zich inzet voor mensen met psychische problemen.

Tiffany Schriemer (rechts) tijdens de actie Last Man Standing (foto: Omroep Zeeland)

"Ik heb een beetje last van m'n rug, maar voor de rest gaat het lekker." Tiffany Schriemer heeft nog een klein uurtje te gaan als ze Omroep Zeeland te woord staat. Een begeleidster en een mede-patiënte hebben zich bij haar actie aangesloten. Op de terrastafel staan een pak sap, wat koekjes en een iPad en een telefoon waarop de andere deelnemers aan de actie worden gevolgd.

ITEM Actie GGZ D2

Aan 'Last Man Standing' doen in heel Nederland zo'n 500 mensen mee. Doel is om aandacht te vragen voor jongeren in de geestelijke gezondheidszorg. En om geld op te halen voor onderzoek, voorlichting en ondersteuning. In totaal hoopt Mind 100.000 euro op te halen.

Wat heeft Tiffany met haar actie bereikt? "In ieder geval hele mooie donaties, een heel leuk avontuur en heel veel aandacht voor jongeren met psychische problemen."

Meer over dit onderwerp:
Emergis GGZ Last Man Standing
Deel dit artikel:

Reageren