Voetganger aangereden in Vlissingen, beschadigde auto verderop teruggevonden

De politie doet onderzoek naar een ongeluk in de Van Dishoeckstraat, bij de kruising met de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Rond 07.45 uur werd daar een voetganger door een automobilist aangereden. De bestuurder is doorgereden, de auto werd verderop teruggevonden, in de Van de Spiegelstraat, een zijstraat van de Van Dishoeckstraat.

De 37-jarige gewonde man uit Vlissingen werd midden op straat aangetroffen door een voorbijganger. De tas van het slachtoffer en alle spullen in die tas lagen over de hele straat verspreid, zegt de voorbijganger die anoniem wil blijven.

Nog maar net gebeurd

De voorbijganger die de gewonde gevonden heeft, kon uit de verwondingen naar eigen zeggen opmaken dat de aanrijding nog maar net gebeurd moest zijn. De gewonde was op dat moment nog wel aanspreekbaar. De voorbijganger heeft meteen 112 gebeld, waarna het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

De politie onderzoekt wat er is gebeurd met een persoon die gewond werd aangetroffen in Vlissingen. (foto: HV Zeeland)

Volgens de politie kwam de automobilist aanrijden vanaf de Paul Krugerstraat. De auto was beschadigd aan voorkant. Op de plek van het ongeluk zijn ook brokstukken van de auto aangetroffen. Vermoedelijk is de bestuurder na het ongeluk eerst doorgereden, om er vervolgens te voet vandoor te gaan. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Sporenonderzoek

De politie heeft de plaats van het ongeluk afgezet met linten. Specialisten van de dienst Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie hebben ter plekke sporenonderzoek gedaan.

Meer over dit onderwerp:
Vlissingen 112
Deel dit artikel:

Reageren