Geldof ook volgend seizoen aan het roer bij Patrijzen

Geldof (38) staat met Patrijzen op de gedeelde vierde plaats in de 3e klasse A. Club en trainer zijn tevreden over de samenwerking.

(foto: Omroep Zeeland)

Trainersnieuws januari

Erwin de Nijs heeft zijn contract bij Halsteren verlengd. De oud-trainer van WHS uit Sint-Annaland en Tholense Boys gaat er nog minstens een seizoen aan vastplakken. De Nijs is bezig aan zijn tweede seizoen bij Halsteren, dat op de vijfde plaats staat in de Hoofdklasse B van het zondagvoetbal.

Trainer Jordy Heikens gaat nog een jaar verder bij Apollo'69 uit 's Gravenpolder. Voor Heikens wordt het zijn vierde seizoen bij de club, die negende staat in de 4e klasse A zaterdag.

Gert-Jan van Leiden (31) uit Middelburg gaat aan zijn eerste klus beginnen als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. De oud-speler van onder meer GOES, Hoek en het Zeeuws Elftal, wordt trainer van FC Dauwendaele in Middelburg.

Van Leiden speelde in de jeugd en het eerste elftal van FC Dauwendaele voordat in de top van het Zeeuwse amateurvoetbal terecht kwam. Bij de zaterdag derdeklasser wordt Van Leiden de opvolger van Rene de Nooijer, die vier seizoenen hoofdtrainer was. Van Leiden heeft een tweejarige overeenkomst getekend.

Pearl Doesburg gaat nog een jaar verder bij zaterdag derdeklasser GOES. Het wordt voor Doesburg het tweede seizoen bij GOES zaterdag.

Rohan de Geus tekent alweer voor zijn vierde seizoen bij derdeklasser Duiveland. In het seizoen 2018/2019 loodste De Geus in zijn eerste jaar Duiveland naar het kampioenschap in de vierde klasse.

Henk Schouten uit Scharendijke is ook volgend seizoen actief bij FC De Westhoek'20. Het contract van Schouten bij de zaterdag vierdeklasser uit Burgh-Haamstede is met één seizoen verlengd.

Floris de Jonge blijft bij Biervliet. De oefenmeester heeft zijn contract met een seizoen verlengd, meldt de zondag vierdeklasser op Twitter.

ZSC'62 uit Scharendijke en Arjan Sandee hebben in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. Vanwege het ontbreken van perspectief op de hervatting van de competitie of zelfs groepstrainingen, heeft Sandee zelfs besloten per direct afscheid te nemen. Dat meldt de club. Als er dit seizoen nog gevoetbald wordt, zal Kasimier Snoek voor de groep staan. Voor komend seizoen zal de zaterdag derdeklasser op zoek gaan naar een nieuwe trainer.

Arno Verlinde blijft trainer bij zondag vierdeklasser RIA Westdorpe. Verlinde gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij de Zeeuws-Vlaamse club. RIA Westdorpe is nu gedeelde koploper in de 4e klasse A.

Bij Aardenburg is de verbintenis met trainer Rowan Ritico met één seizoen verlengd. Ritico is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de Zeeuws-Vlaamse vierdeklasser.

David Destorme is bij FC Axel de opvolger van Jeroen van de Broeke. Destorme komt over van zondag derdeklasser Terneuzen, waar de Belgische oud-prof van Dender EH, KV Mechelen en Waasland-Beveren sinds januari 2020 actief was.

David Destorme was één duel interim-trainer bij Hoek (foto: Orange Pictures)

Adriaan Nieuwenhuijse uit Kruiningen is de opvolger van Edwin Kriens bij MZC'11. Zes jaar geleden was Nieuwenhuijse ook al actief voor de tweedeklasser uit Zierikzee.

Bij Krabbendijke zit volgend seizoen André Maas op de trainersstoel. De oefenmeester komt over van De Fendert, waar hij aan zijn vierde seizoen bezig is. Maas is de opvolger van de vertrekkende Nels Rijvers.

Wesley Visser is ook volgend seizoen trainer van Serooskerke. Het contract van de oud-jeugdtrainer van RBC Roosendaal, AZ, Club Brugge en AA Gent is met één seizoen verlengd.

Walcheren heeft het contract met trainer Anthony Orprecio met twee seizoenen verlengd. De club wil uitgroeien tot een stabiele tweedeklasser in het zaterdagvoetbal en heeft met Mick Vujovic ook een nieuwe technisch coördinator aangesteld.

Walcheren-trainer Anthony Orprecio (foto: Paul ten Hacken)

Zaterdag derdeklasser Kapelle en trainer Olaf Filius hebben de samenwerking verlengd. De oefenmeester gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij de Bevelandse derdeklasser.

Mick Vujovic heeft zijn vertrek aangekondigd bij Nieuwdorp. De club, die op de achtste plaats staat in de 3e klasse A, heeft nog geen opvolger gevonden.

Edwin Kriens heeft het bestuur van MZC'11 uit Zierikzee laten weten dat hij na dit seizoen stopt bij de zaterdag tweedeklasser. Kriens is sinds november 2018 hoofdtrainer bij de club.

Henk de Nood keert terug als trainer in het amateurvoetbal. De Nood gaat aan de slag bij vierdeklasser Nieuwland, waar hij zelf ook jarenlang voetbalde. Hij is de opvolger van Jacco Nelen.

Nick Corré gaat een seizoen langer door bij Zeelandia Middelburg. De trainer en de derdeklasser verlengen de samenwerking tot minimaal medio 2022.

Stephane Cépèro vertrekt deze zomer bij MZVC uit Middelburg. Hoofdredenen voor het besluit zijn de reisafstand naar Cépéro's woonplaats Antwerpen en de huidige coronamaatregelen.

Cees Houtepen is ook volgend seizoen actief bij RCS (foto: Roy Dassen)

Trainersnieuws december 2020

Trainer Mario Vermeirssen en HVV'24 uit Hulst zijn tot overeenstemming gekomen voor een contractverlenging van een jaar. Het bestuur is zeer te spreken over de oefenmeester uit Níeuw-Namen.

Paul Telussa stopt na dit seizoen als trainer van Jong Ambon uit Middelburg. De oefenmeester uit Oost-Souburg is nu aan zijn derde seizoen bezig bij de Walcherse vierdeklasser.

Patrick Boute zwaait ook volgend seizoen de scepter bij Vogelwaarde. De trainer uit Aardenburg staat dan voor het derde seizoen voor de spelersgroep van de zondag vierdeklasser.

Cees Houtepen is ook volgend seizoen trainer bij zaterdag derdeklasser RCS in Oost-Souburg. Houtepen gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij de Walcherse club.

Koewacht en trainer Jorden Takiddine verlengen de samenwerking. Komende zomer begint Takidinne aan zijn tweede seizoen bij de zondag vierdeklasser.

SKNWK uit Nieuwerkerk en trainer Ad Palings gaan per 1 januari uit elkaar. Dat is omdat de coronapandemie weinig vooruitzicht biedt op hervatting van de competitie, zo laat de club weten.

Adriaan Nieuwenhuijse en tweedeklasser De Meeuwen uit Zoutelande stoppen na dit seizoen de samenwerking.

Vierdeklasser DwO'15 en trainer Rini Verwest gaan een jaar langer met elkaar door. Verwest is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club uit Driewegen.

Tweedeklasser Yerseke en trainer Alexander van Keulen hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Van Keulen is bezig aan zijn derde seizoen bij de club.

Bij VCK gaat Huib Meerman samen met zijn zoon Aloys nog een jaartje door.

Huib Meerman (l) en Aloys Meerman gaan door bij VCK (foto: Peter Veerhoek)

Bij SPS is de overeenkomst met Peter van Poortvliet met een seizoen verlengd.

Zaterdag tweedeklasser Arnemuiden en trainer Daan Eikenhout uit Middelburg verlengen de samenwerking. Eikenhout is aan zijn eerste seizoen bezig bij de club.

Trainer Jeroen van den Broeke en tweedeklasser FC Axel gaan uit elkaar. Van den Broeke is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de Zeeuws-Vlaamse club, maar hij stopt na dit seizoen.

Kees Westerweele gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij 's-Heer Arendskerke. De trainer heeft zijn contract met een seizoen verlengd.

Marvin Paauwe blijft bij Kruiningen. Paauwe kende in zijn eerste jaar als hoofdtrainer bij de vierdeklasser een goede start. Reden genoeg om er nog een seizoen aan vast te plakken.

Marc de Kunder uit Terneuzen is ook volgend seizoen trainer bij Spui. De zaterdag vierdeklasser en trainer zijn tevreden over de samenwerking en hebben het contract met één seizoen verlengd. De Kunder gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen.

Brouwershaven en trainer Danny Sandhövel uit Middelburg blijven aan elkaar verbonden. Sandhövel heeft zijn contract met één seizoen verlengd bij de zaterdag vierdeklasser.

Mario de Fouw is ook volgend seizoen trainer van zondag derdeklasser Clinge. Het contract is met een seizoen verlengd.

Perry Snoep en derdeklasser Noad'67 gaan na dit seizoen afscheid van elkaar nemen. De club uit Sint Philipsland en Snoep zijn sinds 2018 aan elkaar verbonden. Van de vier gespeelde wedstrijden gingen er even zoveel verloren. Ze staan op de laatste plaats in de 3e klasse B.

Jeroen Bakx, trainer van SC Waarde (foto: Frans van Pagee)

Trainersnieuws november 2020

Waarde en Jeroen Bakx gaan ook in het volgend seizoen met elkaar door. De club staat op dit moment op de negende plaats in de 4e klasse B van het zaterdagvoetbal.

De samenwerking tussen Carlo van Grimberghe en zondag derdeklasser Philippine wordt met één seizoen verlengd.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal trainerscarrousel
Deel dit artikel:

Reageren