Wesley Visser stopt per direct bij Serooskerke

Serooskerke moet op zoek naar een andere hoofdtrainer. Wesley Visser stopt per direct bij de zaterdag tweedeklasser omdat hij het trainerschap niet kan combineren met zijn dagelijkse werkzaamheden.

(foto: Omroep Zeeland)

"We vinden het erg jammer dat Wesley onze club verlaat, maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes met zijn nieuwe zaak", meldt Serooskerke op de website van de club.

Serooskerke gaat op zoek naar een nieuwe trainer. Pieter den Hollander en Hans Wattel nemen de taken van Visser voorlopig over.

Trainernieuws juli

DwO'15 heeft Arjan Sandee aangesteld als hoofdtrainer voor het aankomende voetbalseizoen. De 47-jarige oefenmeester volgt bij de zaterdag vierdeklasser Rini Verwest op, die zijn werkzaamheden bij de club uit Ovezande om gezondheidsredenen moest beëindigen.

René Scholts uit Sommelsdijk gaat aan de slag als trainer bij derdeklasser NOAD'67 in Sint-Philipsland. Scholts was eerder actief bij NTVV, Heinenoord, De Jonge Spartaan en Bolnes. Vorig seizoen stapte hij op bij Bruse Boys in Bruinisse. Hij volgt bij NOAD'67 Perry Snoep op die in december zijn vertrek aankondigde.

Schoondijke heeft een trainersduo gevonden om aan de competitie te kunnen beginnen. Jos van Baal en Marc Waebeke uit Breskens gaan het komend seizoen aan de slag bij de zaterdag vierdeklasser. Het duo volgt de vertrokken Patrick Boussen op. Marc Waebeke was eerder actief bij Hoofdplaat. Van Baal trainde eerder jeugdteams maar gaat nu op 56-jarige leeftijd aan zijn eerste klus bij een standaardteam beginnen.

Trainersnieuws juni

Niek van den Houten uit Goes blijft trainer bij zaterdag vierdeklasser Colijnsplaatse Boys. Van den Houten gaat komende zomer aan zijn vijfde seizoen bij de Bevelandse club beginnen. Hij kwam in 2017 over van Heinkenszand.

Zaterdag vierdeklasser Schoondijke heeft toch afscheid genomen van trainer Patrick Boussen, terwijl de oefenmeester en de club de samenwerking in mei nog verlengd hadden. "De chemie tussen spelers en trainer was weg", vertelt bestuurslid Johan van Espen. "Wij hadden het vermoeden dat er spelers overschrijving naar een andere club zouden aanvragen als de trainer zou blijven." Vorige maand werd het contract nog met één seizoen verlengd. Boussen was sinds de zomer van 2020 actief bij Schoondijke.

Sedat Dogan uit Rilland is volgend jaar de trainer van Stavenisse. De vierdeklasser was nog op zoek naar een opvolger voor Wouter Zwackhalen die naar Herkingen'55 vertrekt. Dogan is op dit moment trainer bij het tweede elftal van De Schutters. Eerder trainde hij al Rillandia 2.

Trainersnieuws mei

Patrick Boussen is ook volgend seizoen trainer van zaterdag vierdeklasser Schoondijke. Club en trainer hebben de overeenkomst met één seizoen verlengd.

Boussen volgde in de zomer van vorig jaar Martin van Vooren op bij de Zeeuws-Vlaamse club.

Trainersnieuws april

Michel Maaskant uit Bruinisse gaat aan de slag als hoofdtrainer bij de zaterdag tweedeklasser uit zijn woonplaats. Hij volgt René Scholts uit Sommelsdijk op, die opgestapt is. Scholts voelt zich 'bedonderd door de club' omdat de zaterdag tweedeklasser Michel Maaskant gaat aanstellen als nieuwe trainer. Zonder Scholts te infomeren. Door de kwestie stapten twee bestuursleden bij de club op.

Trainersnieuws maart

Carlos de Jonge is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser Wolfaartsdijk. De oefenmeester heeft bijgetekend en is ook na de zomer actief bij de club uit zijn woonplaats.

Voetbalclub Corn Boys uit Sas van Gent en trainer John Moes hebben hun samenwerking verlengd. Moes gaat in augustus aan zijn zesde seizoen beginnen bij de zondag vierdeklasser.

Zaterdag derdeklasser Zaamslag heeft Ives Van Driessche uit Dendermonde aangesteld als trainer van de club. Van Driessche is de opvolger van Bart Corstanje, die vanwege privéomstandigheden gestopt is bij de Zeeuws-Vlaamse club. Van Driessche werkte als jeugdtrainer bij diverse Belgische profclubs.

Hoofdplaat heeft het contract van trainer Steve Kesteleyn uit Hoek verlengd. Kesteleyn is sinds de zomer van 2020 trainer bij de zondag vierdeklasser. Door corona stond Kesteleyn nog maar drie duels als coach op het veld. Alle drie de duels werden gewonnen.

Dennis de Nooijer keert terug in het Zeeuwse amateurvoetbal. De oud-prof gaat aan de slag bij Terneuzense Boys als opvolger van Hubert van den Hemel.

Zondag derdeklasser Terneuzen heeft met Hubert van den Hemel een nieuwe trainer gevonden. Van den Hemel komt van buurman Terneuzense Boys en is de opvolger van David Destorme, die naar Axel vertrekt.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is de contractverlenging van Hoek-trainer Lieven Gevaert definitief. De Belg is ook volgend seizoen werkzaam bij de derdedivisionist.

Hubert van den Hemel krijgt geen nieuwe dispensatie van de KNVB om eersteklasser Terneuzense Boys te trainen. Daarom vertrekt de trainer noodgedwongen.

Trainer Lieven Gevaert blijft bij Hoek (foto: Orange Pictures)

Trainersnieuws februari

Smerdiek en trainer Marc de Weerd hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Komende zomer gaat De Weerd aan zijn derde seizoen beginnen bij de club uit Sint-Maartensdijk.

Marcel Lourens uit Middelburg plakt er nog een seizoen aan vast bij eersteklasser Kloetinge. Lourens is sinds 2017 actief op het Wesselopark.

Leon de Witte is ook volgend seizoen trainer van voetbalclub WHS uit Sint-Annaland. De oefenmeester heeft nu een contract tot de zomer van 2022 bij de zaterdag derdeklasser. De Witte is al sinds 2017 trainer bij WHS, dat op de negende plaats staat in de 3e klasse B.

Zaamslag moet op zoek naar een nieuwe trainer. Bart Corstanje legt vanwege persoonlijke omstandigheden zijn functie neer bij de zaterdag derdeklasser.

Baronie uit Breda en trainer Jurriaan van Poelje zijn contractverlenging overeengekomen. De uit Middelburg afkomstige Van Poelje is al vijf seizoenen werkzaam bij Baronie.

Huseyin Dogan plakt er nog een seizoen aan vast bij zaterdag vierdeklasser WIK'57 uit Kerkwerve. Dogan staat in zijn eerste seizoen op Schouwen-Duiveland op de zevende plaats met WIK'57 in de 4e klasse B.

Voetbalvereniging Bevelanders heeft de samenwerking met trainer Ralph Zegers met een jaar verlengd. De trainer uit Middelburg is sinds dit seizoen actief bij de zaterdag derdeklasser, maar de club wil graag nog een jaar met hem verder.

Arie van der Zouwen is komend seizoen trainer van zaterdag derdeklasser Tholense Boys. De oefenmeester uit Kortgene heeft voor twee seizoenen getekend. Tholense Boys is blij met de komst van de ervaren Van der Zouwen, die in het verleden onder meer langs de lijn stond bij ASWH, Barendrecht en het nationale team van Hongkong.

Tom Koelen blijft trainer bij Hansweertse Boys. De oefenmeester uit Kortgene is nu aan tweede seizoen bezig bij de zaterdag vierdeklasser.

Arie van der Zouwen wordt de nieuwe trainer van Tholense Boys (foto: Joep Zoeteweij)

Trainersnieuws januari

Bruse Boys en trainer Rene Scholts gaan door met elkaar. Scholts stapte tijdens het seizoen 2019-2020 in bij de club uit Bruinisse na het vertrek van Carlos de Jonge.

John Tahapary heeft zijn contract bij vierdeklasser Wemeldinge verlengd. De oefenmeester uit Goes was tussen 2012 en 2015 al trainer bij Wemeldinge en keerde afgelopen zomer terug bij de club.

Het contract van Danny Magito bij Veere is met twee seizoenen verlengd. Magito is sinds vorig seizoen actief bij de Walcherse derdeklasser.

Eric Vanhijfte en Graauw verlengen de samenwerking. Vanhijfte kwam afgelopen zomer over van IJzendijke.

ZSC'62 uit Scharendijke heeft een opvolger gevonden voor de gestopte trainer Arjan Sandee. De zaterdag derdeklasser gaat in zee met de Brabantse oefenmeester Thomas Mangelaars (35). Hij was eerder onder meer assistent-trainer bij zondag hoofdklasser Halsteren.

VC Vlissingen en trainer Thomas Ragut hebben de samenwerking met twee seizoenen verlengd. De club wil doorgroeien naar een stabiele tweedeklasser in het zaterdagvoetbal en geeft Ragut het vertrouwen om dat te realiseren.

"We zijn tevreden over Thomas. Hij is betrokken en loyaal aan de club", zegt Ruud Pennings, bestuurslid technische zaken. "Er lag al een afspraak van het oude bestuur om langer met Thomas door te gaan en dat respecteren wij."

Ragut (40) is sinds de zomer van 2018 trainer bij VC Vlissingen. De ploeg staat ongeslagen bovenaan in de zaterdag 4e klasse A.

Thomas Ragut coacht de zaterdagploeg van VC Vlissingen (foto: Paul ten Hacken)

Marlon Moeal en GPC Vlissingen hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. Moeal is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij GPC Vlissingen, dat op de twaalfde plaats staat in de 3e klasse A van het zaterdagvoetbal.

MZVC uit Middelburg heeft Jacco Nelen aangetrokken als trainer. Nelen is bij de zaterdag vierdeklasser de opvolger van Stephane Cépèro. "Jacco is een relatief jonge, ambitieuze trainer met een moderne voetbalvisie. We verwachten dat hij vanuit zijn eigen voetbalervaring, zijn eerste ervaringen als hoofdtrainer en zijn enorme gedrevenheid de juiste man is voor onze eerste selectie", laat de club weten.

Jan Poortvliet wordt de nieuwe trainer van de amateurs van FC Eindhoven. De 65-jarige oud-international tekent een contract voor een jaar met optie tot nog een seizoen. Poortvliet trainde de afgelopen drie seizoenen bij hoofdklasser Nuenen en was ook als trainer actief bij het O18-elftal van de proftak van FC Eindhoven.

Glenn Geeraerts uit Knokke is volgend seizoen trainer van zondag vierdeklasser Oostburg. Geeraerts (62) is oud-prof van onder meer Berchem Sport en Eendracht Aalst. Geeraerts was trainer bij onder meer Merchtem, Ternat, Ninove en SVV Damme. Bij die laatste club werd hij in december 2019 ontslagen.

Johnny Merckx is ook volgend seizoen trainer bij zondag vierdeklasser SDO'63 uit Lamswaarde. Merckx gaat komende zomer aan zijn tweede seizoen bij de club beginnen. Daarvoor was Merckx actief bij Graauw. SDO'63 staat op de voorlaatste plaats in de 4e klasse A.

André de Nooijer blijft Groede in ieder geval voor nog een jaar trouw. De trainer heeft verlengd en gaat na de zomer aan zijn achtste seizoen beginnen als coach van de Zeeuws-Vlaamse ploeg. Groede speelt in de 4e klasse A van het zondagvoetbal en speelde dit seizoen slechts twee wedstrijden voordat het coronavirus roet in het eten gooide.

Peter Tahitu wordt komend seizoen de nieuwe trainer van vierdeklasser Jong Ambon. Voor Tahitu is het de eerste klus als trainer in het seniorenvoetbal. Hij volgt Paul Telussa op.

Pim Bruins gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen als trainer bij SSV'65 in Goes. Club en trainer hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract.

John Tahapary blijft aan het roer bij Wemeldinge. De oefenmeester is nu aan het eerste seizoen van zijn tweede termijn bij de club bezig.

Trainer Serge Beulens heeft zijn contract bij Hoedekenskerke/Kwadendamme verlengd. Volgend seizoen gaat die ploeg onder de nieuwe naam HKW'21 uitkomen in de competitie. Beulens is nu aan zijn eerste seizoen bezig. Hoedekenskerke / Kwadendamme staat op de vijfde plaats in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal. In december kwam de fusie tussen beide clubs definitief rond. De clubkleuren van HKW'21 zijn blauw en zwart.

Sluis heeft het contract met trainer Ronny Tresonie verlengd met een seizoen. De club laat weten opnieuw langdurig met Tresonie te willen samenwerken. Eerder gebeurde al tussen 2010 en 2017. Tussendoor was Tresonie nog trainer bij Terneuzen. Sinds dit seizoen is Tresonie weer terug bij de zondag vierdeklasser.

Edwin in de Weij heeft zijn contract bij Rillandia verlengd. In de Weij is sinds de zomer van 2019 trainer bij de zaterdag vierdeklasser.

David Almekinders en zondag vierdeklasser IJzendijke zijn contractverlenging overeengekomen. Almekinders is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de club.

Michel Leonhart wordt trainer bij De Meeuwen (foto: Omroep Zeeland)

Michel Leonhart uit Axel wordt het volgend seizoen de nieuwe trainer van De Meeuwen. De tweedeklasser uit Zoutelande was op zoek naar een nieuwe trainer, omdat Adriaan Nieuwenhuijse niet wilde verlengen. Leonhart komt over van Oostburg.

Harro Hazelaar is ook volgend jaar de trainer bij Oostkapelle/Domburg. De oefenmeester en de club die speelt in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal hebben een akkoord bereikt voor nog een seizoen.

SKNWK zag hun trainer Ad Palings vertrekken naar De Fendert en daardoor moest de vierdeklasser op zoek naar een nieuwe oefenmeester en kwam het uit bij Van Dijke, die op dit moment assistent-trainer is bij Bruse Boys. Het wordt voor Van Dijke zijn eerste klus als hoofdtrainer bij een eerste elftal.

Nieuwdorp wilde eigenlijk wel doorgaan met Mick Vujovic, maar die besloot zelf op te stappen als trainer van de Bevelandse ploeg. Snoep was vrij, want hij verlengde niet bij Noad'67. Vanaf komend seizoen mag hij zich trainer noemen van de derdeklasser.

Joffrey Geldof is ook volgend seizoen actief als trainer bij zaterdag derdeklasser Patrijzen. De oud-speler van Patrijzen, RCS, Kloetinge en VC Vlissingen is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de club uit 's-Heerenhoek.

Erwin de Nijs heeft zijn contract bij Halsteren verlengd. De oud-trainer van WHS uit Sint-Annaland en Tholense Boys gaat er nog minstens een seizoen aan vastplakken. De Nijs is bezig aan zijn tweede seizoen bij Halsteren, dat op de vijfde plaats staat in de Hoofdklasse B van het zondagvoetbal.

Trainer Jordy Heikens gaat nog een jaar verder bij Apollo'69 uit 's Gravenpolder. Voor Heikens wordt het zijn vierde seizoen bij de club, die negende staat in de 4e klasse A zaterdag.

Gert-Jan van Leiden (31) uit Middelburg gaat aan zijn eerste klus beginnen als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. De oud-speler van onder meer GOES, Hoek en het Zeeuws Elftal, wordt trainer van FC Dauwendaele in Middelburg.

Van Leiden speelde in de jeugd en het eerste elftal van FC Dauwendaele voordat in de top van het Zeeuwse amateurvoetbal terecht kwam. Bij de zaterdag derdeklasser wordt Van Leiden de opvolger van Rene de Nooijer, die vier seizoenen hoofdtrainer was. Van Leiden heeft een tweejarige overeenkomst getekend.

Gert-Jan van Leiden wordt trainer van FC Dauwendaele (foto: Orange Pictures)

Pearl Doesburg gaat nog een jaar verder bij zaterdag derdeklasser GOES. Het wordt voor Doesburg het tweede seizoen bij GOES zaterdag.

Rohan de Geus tekent alweer voor zijn vierde seizoen bij derdeklasser Duiveland. In het seizoen 2018/2019 loodste De Geus in zijn eerste jaar Duiveland naar het kampioenschap in de vierde klasse.

Henk Schouten uit Scharendijke is ook volgend seizoen actief bij FC De Westhoek'20. Het contract van Schouten bij de zaterdag vierdeklasser uit Burgh-Haamstede is met één seizoen verlengd.

Floris de Jonge blijft bij Biervliet. De oefenmeester heeft zijn contract met een seizoen verlengd, meldt de zondag vierdeklasser op Twitter.

ZSC'62 uit Scharendijke en Arjan Sandee hebben in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. Vanwege het ontbreken van perspectief op de hervatting van de competitie of zelfs groepstrainingen, heeft Sandee zelfs besloten per direct afscheid te nemen. Dat meldt de club. Als er dit seizoen nog gevoetbald wordt, zal Kasimier Snoek voor de groep staan. Voor komend seizoen zal de zaterdag derdeklasser op zoek gaan naar een nieuwe trainer.

Arno Verlinde blijft trainer bij zondag vierdeklasser RIA Westdorpe. Verlinde gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij de Zeeuws-Vlaamse club. RIA Westdorpe is nu gedeelde koploper in de 4e klasse A.

Bij Aardenburg is de verbintenis met trainer Rowan Ritico met één seizoen verlengd. Ritico is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de Zeeuws-Vlaamse vierdeklasser.

David Destorme is bij FC Axel de opvolger van Jeroen van de Broeke. Destorme komt over van zondag derdeklasser Terneuzen, waar de Belgische oud-prof van Dender EH, KV Mechelen en Waasland-Beveren sinds januari 2020 actief was.

David Destorme was één duel interim-trainer bij Hoek (foto: Orange Pictures)

Adriaan Nieuwenhuijse uit Kruiningen is de opvolger van Edwin Kriens bij MZC'11. Zes jaar geleden was Nieuwenhuijse ook al actief voor de tweedeklasser uit Zierikzee.

Bij Krabbendijke zit volgend seizoen André Maas op de trainersstoel. De oefenmeester komt over van De Fendert, waar hij aan zijn vierde seizoen bezig is. Maas is de opvolger van de vertrekkende Nels Rijvers.

Wesley Visser is ook volgend seizoen trainer van Serooskerke. Het contract van de oud-jeugdtrainer van RBC Roosendaal, AZ, Club Brugge en AA Gent is met één seizoen verlengd.

Walcheren heeft het contract met trainer Anthony Orprecio met twee seizoenen verlengd. De club wil uitgroeien tot een stabiele tweedeklasser in het zaterdagvoetbal en heeft met Mick Vujovic ook een nieuwe technisch coördinator aangesteld.

Walcheren-trainer Anthony Orprecio (foto: Paul ten Hacken)

Zaterdag derdeklasser Kapelle en trainer Olaf Filius hebben de samenwerking verlengd. De oefenmeester gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij de Bevelandse derdeklasser.

Mick Vujovic heeft zijn vertrek aangekondigd bij Nieuwdorp. De club, die op de achtste plaats staat in de 3e klasse A, heeft nog geen opvolger gevonden.

Edwin Kriens heeft het bestuur van MZC'11 uit Zierikzee laten weten dat hij na dit seizoen stopt bij de zaterdag tweedeklasser. Kriens is sinds november 2018 hoofdtrainer bij de club.

Henk de Nood keert terug als trainer in het amateurvoetbal. De Nood gaat aan de slag bij vierdeklasser Nieuwland, waar hij zelf ook jarenlang voetbalde. Hij is de opvolger van Jacco Nelen.

Nick Corré gaat een seizoen langer door bij Zeelandia Middelburg. De trainer en de derdeklasser verlengen de samenwerking tot minimaal medio 2022.

Stephane Cépèro vertrekt deze zomer bij MZVC uit Middelburg. Hoofdredenen voor het besluit zijn de reisafstand naar Cépéro's woonplaats Antwerpen en de huidige coronamaatregelen.

Cees Houtepen is ook volgend seizoen actief bij RCS (foto: Roy Dassen)

Trainersnieuws december 2020

Christoph Praet heeft de vereiste trainerspapieren binnen en is bij Hulsterloo de opvolger van Johan Temmerman. Praet was al assistent bij de zondag vierdeklasser, maar schuift nu door.

Lennard Kerkhove en De Noormannen zijn nog niet op elkaar uitgekeken. De trainer uit Middelburg gaat komende zomer aan zijn zevende seizoen beginnen in Westkapelle.

Kees Duitemeijer blijft bij Lewedorpse Boys. Hij gaat op voor zijn derde seizoen bij de zaterdag derdeklasser.

Trainer Mario Vermeirssen en HVV'24 uit Hulst zijn tot overeenstemming gekomen voor een contractverlenging van een jaar. Het bestuur is zeer te spreken over de oefenmeester uit Níeuw-Namen.

Paul Telussa stopt na dit seizoen als trainer van Jong Ambon uit Middelburg. De oefenmeester uit Oost-Souburg is nu aan zijn derde seizoen bezig bij de Walcherse vierdeklasser.

Patrick Boute zwaait ook volgend seizoen de scepter bij Vogelwaarde. De trainer uit Aardenburg staat dan voor het derde seizoen voor de spelersgroep van de zondag vierdeklasser.

Cees Houtepen is ook volgend seizoen trainer bij zaterdag derdeklasser RCS in Oost-Souburg. Houtepen gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij de Walcherse club.

Koewacht en trainer Jorden Takiddine verlengen de samenwerking. Komende zomer begint Takidinne aan zijn tweede seizoen bij de zondag vierdeklasser.

SKNWK uit Nieuwerkerk en trainer Ad Palings gaan per 1 januari uit elkaar. Dat is omdat de coronapandemie weinig vooruitzicht biedt op hervatting van de competitie, zo laat de club weten.

Adriaan Nieuwenhuijse en tweedeklasser De Meeuwen uit Zoutelande stoppen na dit seizoen de samenwerking.

Vierdeklasser DwO'15 en trainer Rini Verwest gaan een jaar langer met elkaar door. Verwest is bezig aan zijn eerste seizoen bij de club uit Driewegen.

Tweedeklasser Yerseke en trainer Alexander van Keulen hebben hun samenwerking met een jaar verlengd. Van Keulen is bezig aan zijn derde seizoen bij de club.

Bij VCK gaat Huib Meerman samen met zijn zoon Aloys nog een jaartje door.

Huib Meerman (l) en Aloys Meerman gaan door bij VCK (foto: Peter Veerhoek)

Bij SPS is de overeenkomst met Peter van Poortvliet met een seizoen verlengd.

Zaterdag tweedeklasser Arnemuiden en trainer Daan Eikenhout uit Middelburg verlengen de samenwerking. Eikenhout is aan zijn eerste seizoen bezig bij de club.

Trainer Jeroen van den Broeke en tweedeklasser FC Axel gaan uit elkaar. Van den Broeke is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij de Zeeuws-Vlaamse club, maar hij stopt na dit seizoen.

Kees Westerweele gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen bij 's-Heer Arendskerke. De trainer heeft zijn contract met een seizoen verlengd.

Marvin Paauwe blijft bij Kruiningen. Paauwe kende in zijn eerste jaar als hoofdtrainer bij de vierdeklasser een goede start. Reden genoeg om er nog een seizoen aan vast te plakken.

Marc de Kunder uit Terneuzen is ook volgend seizoen trainer bij Spui. De zaterdag vierdeklasser en trainer zijn tevreden over de samenwerking en hebben het contract met één seizoen verlengd. De Kunder gaat komende zomer aan zijn derde seizoen beginnen.

Brouwershaven en trainer Danny Sandhövel uit Middelburg blijven aan elkaar verbonden. Sandhövel heeft zijn contract met één seizoen verlengd bij de zaterdag vierdeklasser.

Mario de Fouw is ook volgend seizoen trainer van zondag derdeklasser Clinge. Het contract is met een seizoen verlengd.

Perry Snoep en derdeklasser Noad'67 gaan na dit seizoen afscheid van elkaar nemen. De club uit Sint Philipsland en Snoep zijn sinds 2018 aan elkaar verbonden. Van de vier gespeelde wedstrijden gingen er even zoveel verloren. Ze staan op de laatste plaats in de 3e klasse B.

Jeroen Bakx, trainer van SC Waarde (foto: Frans van Pagee)

Trainersnieuws november 2020

Waarde en Jeroen Bakx gaan ook in het volgend seizoen met elkaar door. De club staat op dit moment op de negende plaats in de 4e klasse B van het zaterdagvoetbal.

De samenwerking tussen Carlo van Grimberghe en zondag derdeklasser Philippine wordt met één seizoen verlengd.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
voetbal trainerscarrousel
Deel dit artikel:

Reageren