Nieuwe kerstsingle Emma Heesters: 'Ik hoop dat het nummer veel vreugde brengt'

Emma Heesters heeft haar eerste kerstsingle gelanceerd. Het nummer heet Als de Eerste Sneeuw Valt. De zangeres uit 's-Gravenpolder hoopt dat de kerstplaat veel vreugde brengt.

Het is de eerste keer dat Heesters met een kerstsingle komt. "En dat is heel spannend! Ik hoop dat het nummer veel vreugde brengt."

Ze moest in de zomer al nadenken over het uitbrengen van de single. Twee maanden geleden heeft ze hem opgenomen. Het nummer is nog maar net uit, maar nu al vragen fans om een Engelse versie. "Misschien volgend jaar, eerst de focus op dit nummer."

Emma Heesters komt met nieuwe kerstsingle (foto: Facebook Emma Heesters)

Met de kerstsingle sluit de zangeres een bewogen en succesvol jaar af. Vanochtend maakte ze bekend op Instagram dat haar nummer Loop Niet Weg meer dan 25 miljoen streams heeft gehaald. Ze maakte het nummer samen met Tino Martin en Kris Kross Amsterdam.

Na haar optredens in tv-programma De Beste Zangers beklom Emma de landelijke hitlijsten met Pa Olvidarte, een duet met mede-deelnemer Rolf Sanchez. Die single bereikte eerder dit jaar de platina status.

Deel dit artikel:

Reageren