Duet Tabitha en Paskal Jakobsen verschijnt op single

Het duet Blijf Nog Even Hier van Tabitha en Paskal Jakobsen van BLØF is op single verschenen. Het nummer stond al op het album Hallo Met Mij van Tabitha dat in september verscheen. Tabitha was afgelopen seizoen één van de deelnemers aan tv-programma Beste Zangers.

Tabitha (voluit Tabitha Foen-a-Foe) uit Leiden studeerde aan de Popacademie in Rotterdam. Na een kort avontuur in de Verenigde Staten kwam ze terug naar Nederland. Ze nam muzikale samenwerkingen op met Ronnie Flex, Jayh en Latifah.

Vorig jaar was Tabitha de meest gestreamde zangeres van Nederland. Haar debuutalbum Hallo Met Mij is ook goed ontvangen. Het staat nu acht weken in de Album Top 100, met als hoogste positie een zevende plek.

'Paskal is een goede songwriter'

In Beste Zangers vertelde Tabitha over de samenwerking met Paskal: "Voor mij zijn Anouk en BLØF wel zo'n beetje de grondleggers. Ik vind het gewoon prachtig. Paskal is ook een hele goede songwriter."

Op de set met Paskal voor onze nieuwe single “Blijf nog even hier” De hele dag liep Paskal met zijn gitaar en zong ons...

Posted by Tabitha on Saturday, November 21, 2020

Voor Paskal Jakobsen is het zijn tweede 'collab' dit jaar. Eerder verscheen het nummer Walnootboom met Typhoon.

Tabitha is geboekt voor Concert at SEA 2021. Als festivals tegen die tijd weer zijn toegestaan, staat ze op 21 juni op de Brouwersdam.

Still uit de video Blijf Nog Even Hier van Paskal Jakobsen en Tabitha (foto: YouTube)

Meer over dit onderwerp:
Paskal Jakobsen Tabitha
Deel dit artikel:

Reageren