Zeven foto's die laten zien hoe fotogeniek de Oosterschelde is

Dit jaar zijn er zeker 5.623 foto's en video's van de Oosterschelde gedeeld op social media. Alleen van Nationaal Park De Hoge Veluwe en nationaal Park Hoge Kempen in België werden meer foto's gedeeld. Dat blijkt allemaal uit onderzoek van Musement, een digitaal boekingsplatform.

Zeven foto's op een rij

Dat het Nationaal Park Oosterschelde zo hoog scoort, begrijpen wij wel. De afgelopen jaren hebben wij verschillende foto's van in en rond de Oosterschelde toegestuurd gekregen. Een overzicht.
© Ria Overbeeke
Zeehonden bij Stavenisse
Zeehonden bij Stavenisse © Tjballe
Zonsopkomst bij Kats
Zonsopkomst bij Kats © Lennaert de Looze
Zonsopkomst bij Kats
Zonsopkomst bij Kats © Lennaert de Looze
Zonsopkomst bij Burghsluis
Zonsopkomst bij Burghsluis © Laura Knol
Zonsopkomst bij de Zeelandbrug
Zonsopkomst bij de Zeelandbrug © Lennaert de Looze
Scholeksters aan de Oosterschelde
Scholeksters aan de Oosterschelde © Arjan van Lomwel
<p>Heb je zelf een mooie foto? <a href="https://www.omroepzeeland.nl/verzeeuwigdupload">Stuur in voor het programma Verzeeuwigd</a> of reageer onder ons <a href="https://www.facebook.com/OmroepZeeland/posts/3525934624159861?__cft__[0]=AZXMmzUixu08wbq0lhESG-GsCvw4LVFniVS9qU-pRiMllcRUIXgQP7S6gXLPUoAeCWgeO8EUC6zpWXLPGTiQQN5cU_gVXAbG2SefEsNA-VOvON8z8n1Q7T09y_4vvQxOaoB4qpidUmLqLr92naUiO2VeipEywSGAAlKGV2wOmWoPYuGUO8cdUMsfMi-HwMDBz7M&__tn__=%2CO%2CP-R">Facebookbericht</a>. Plaats je een foto van de Oosterschelde op Instagram? Gebruik #omroepzeeland.</p>