Verhuuractiviteiten VVV Zeeland overgenomen

De 140 huisjes die VVV Zeeland verhuurde, worden sinds afgelopen dinsdag door een andere partij aangeboden. Het verhuurplatform heerlijkehuisjes.nl uit Steenwijk heeft de verhuuractiviteiten van VVV Zeeland overgenomen. Omdat de VVV Zeeland ophoudt te bestaan werd een overnamekandidaat gezocht voor de huisjes.

Arjen Dekker (heerlijkehuisjes.nl), Maxine Steketee-Poley (Regiomanager Zeeland) en Erik van den Dobbelsteen (directeur VVV Zeeland) proosten op de overname. (foto: VVV Zeeland)

VVV Zeeland verhuurde de huisjes onder de handelsnaam Zeeland Vakantie. Heerlijkehuisjes.nl komt met een nieuw regiokantoor voor Zeeland in het voormalige VVV Inspiratiepunt in de Lantsheerstraat in Oostkapelle te zitten. De medewerkers van Zeeland Vakantie maken allemaal de overstap naar het nieuwe regiokantoor.

De VVV Zeeland houdt eind dit jaar op te bestaan en heeft daarom de afgelopen maanden gezocht naar een overnamekandidaat voor de verhuur van particuliere woningen in Zeeland. Directeur Erik van den Dobbelsteen is blij dat er een partij is gevonden. "Ik ben verheugd dat op deze manier ook de werkgelegenheid voor onze medewerkers behouden blijft."

Meer over dit onderwerp:
VVV Zeeland heerlijkehuisjes.nl
Deel dit artikel:

Reageren