Danny Vera bedankt publiek voor 'dit enorm mooie moment'

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera heeft iedereen bedankt die op hem heeft gestemd voor de Top 2000. Vera staat dit jaar op de eerste plaats met het nummer Roller Coaster. "Nou dat was echt een Roller Coaster... Bedankt voor dit enorm mooie moment!!", schrijft Vera op Facebook.

Danny Vera bedankt stemmers (foto: Michel van de Linde)

Afgelopen maandagavond werd bekendgemaakt dat Vera de populairste lijst van Nederland aanvoert. Hij stoot Bohemian Rhapsody van Queen van de eerste positie. Dit leidde tot wisselende reacties, en dat bleef ook bij Danny Vera niet onopgemerkt: "Ik zag heel veel blije en ook veel boze mensen... ben er blij om dat muziek dit los kan maken terwijl het maar "gewoon" muziek is... " Vorig jaar kwam Roller Coaster binnen op de vierde plek in de Top 2000, de hoogste binnenkomer ooit.

In de post knipoogt Vera naar Queen met een bewerkte foto waarop zijn hoofd op dat van Queen-zanger Freddie Mercury is geplakt. 'THE SHOW MUST GO ON!!!,' staat eronder.

De nummer 1-positie draagt de Middelburger op aan 'al die mensen die het mogelijk maken dat wij popsterretje mogen spelen.' Vera heeft het over de geluids- en lichtmensen, podiumbouwers, beveiligers, hulpverleners, catering, organisatoren, bookingskantoren, vrijwilligers, liefhebbers en "jullie het publiek. Hoop jullie snel weer te zien!!"

Nou dat was echt n Roller Coaster gisteren... Bedankt voor dit enorm mooie moment!! Ik zag heel veel blije en ook veel...

Posted by Danny Vera on Tuesday, December 8, 2020

Meer over dit onderwerp:
Danny Vera Top 2000 Roller Coaster
Deel dit artikel:

Reageren