Vermiste Ichelle van de Velde niet in Barcelona

De politie heeft nog geen idee waar de vermiste Ichelle van de Velde is. De 29-jarige vrouw uit Oostburg verdween op 16 december, sindsdien is niks meer van haar vernomen. De afgelopen twee dagen heeft de politie onderzocht of Ichelle in Spanje was aangehouden, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Ichelle van de Velde (foto: Omroep Zeeland)

De Zeeuwse recherche kreeg maandag een bericht van de Spaanse politie dat Ichelle vermoedelijk op 2 januari (afgelopen zaterdag) bij een illegaal feest in Barcelona was gearresteerd. Een van de organisatoren van het feest was een 29-jarige Nederlandse vrouw. Na twee dagen onderzoek bleek dat de opgepakte vrouw iemand anders is. De familie van Ichelle van de Velde is van het onderzoek naar de gearresteerde vrouw op de hoogte gehouden.

Ichelle staat, zoals dat genoemd wordt, officieel gesignaleerd, zodat nationale en internationale politie-instanties op de hoogte zijn van haar vermissing. De politie heeft vandaag een oproep met een foto op de website gepubliceerd en de vermissing via social media vermeld. Mensen die een tip hebben, kunnen contact opnemen met de politie, via het telefoonnummer 0900 8844.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Oostburg vermissing Ichelle van de Velde
Deel dit artikel:

Reageren