Dronken tiener valt op autoruit en moet naar ziekenhuis

Een 18-jarige man uit Terneuzen heeft afgelopen nacht zo diep in het glaasje gekeken dat hij amper meer op zijn benen kon staan. Politieagenten arresteerden hem in de Driewegenstraat in Terneuzen voor openbare dronkenschap, maar de tiener moest al snel naar het ziekenhuis worden gebracht.

Dronken tiener valt op autoruit en moet naar ziekenhuis (foto: Politieteam Walcheren)

Bij de politie kwam vanochtend rond zes uur het bericht binnen dat een aantal mannen over de Driewegenweg zwalkte en tegen een bus sloeg. Agenten spraken een 18-jarige man uit Terneuzen aan, die zo dronken was dat hij overal tegenaan viel. Hij liep tegen een auto aan en klapte met zijn hoofd op de voorruit.

Vanwege zijn beschonken toestand en het feit dat hij geen identiteitsbewijs kon laten zien, werd de Terneuzenaar meegenomen naar het bureau. Op het bureau viel de man af en toe weg, agenten vertrouwden het niet en lieten een ambulance komen om de tiener naar het ziekenhuis te brengen. Daar is hij opgenomen.

Meerdere auto's vernield

Omdat de tiener niet alleen was, zijn agenten teruggegaan naar de Driewegenstraat. In de buurt waren wat auto's vernield of mogelijk opengebroken. Op de Lange Rekstraat zagen ze een man zwalken, deze 19-jarige Terneuzenaar is ook opgepakt en vastgezet. Hij is vandaag verhoord.

Deel dit artikel:

Reageren