Politie doorzoekt woning en winkel van vermiste Ichelle in Oostburg

De politie en justitie hebben maandagmiddag de woning en de winkel van de vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg doorzocht. Ze hopen nieuwe aanwijzingen te vinden. Tot nu toe tast de politie in het duister over haar vermissing.

Hoewel de politie geen nieuwe aanknopingspunten heeft, wordt rekening gehouden met diverse scenario's. Een vrijwillige verdwijning, maar ook een misdrijf wordt niet uitgesloten. Specialisten van de politie en Nederlands Forensisch Instituut hebben daarom uitgebreid onderzoek in de woning aan de Vaartstraat en het bedrijf aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. Daar heeft ze een kledingherstelwinkeltje en atelier genaamd Pins&Needles. De resultaten van het onderzoek zijn nog niet bekend.

Het atelier van Ichelle in Oostburg. (foto: HV Zeeland)

Ichelle van de Velde is 29 jaar, heeft een winkeltje in Oostburg en werd voor het laatst gezien op maandag 14 december. Woensdag 16 december was er nog kort telefonisch contact. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. De afgelopen week is er meerdere malen in en rondom Oostburg gezocht. Even was er hoop dat ze in Spanje was gezien, maar dat bleek niet zo te zijn.

In de afgelopen weken zijn er meerdere onderzoeken uitgevoerd. De politie heeft gezocht, vrienden en vrijwilligers hebben het bos afgespeurd waar ze vaak kwam om te wandelen en stichting Signi heeft met speurhonden gezocht op en rond het Groote Gat, een kreek in Oostburg. Tot nu toe zonder resultaat.

Ichelle is sinds 16 december vermist, de politie tast in het duister (foto: Omroep Zeeland)

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
politie Oostburg vermissing Ichelle van de Velde
Deel dit artikel:

Reageren