Emma Heesters op de hak genomen in de TV Kantine: 'Waar gaat dit heen?'

Je telt pas echt mee als er een persiflage van je wordt gemaakt. Emma Heesters kan daar nu over meepraten. Gisteravond dook de zangeres uit 's-Gravenpolder op in de TV Kantine op RTL 4.

Emma Heesters in de TV Kantine (foto: RTL)

Elise Schaap kroop in de huid van Heesters en zong een bewerkte versie van de hit Waar ga je heen. Net als iedereen die nagedaan wordt in het tv-programma, wordt ook Heesters op de hak genomen. Zo zingt Schaap onder meer over het uiterlijk van de zangeres: "Kijk mijn haar en mijn tanden, ik word steeds meer pikanter."

In de video probeert Heesters allerlei mannen voor haar te winnen, maar dat valt nog niet mee. "Ja, de knapste, kijk mijn toetje, maar jij denkt aan een metoo'tje", zingt ze. "Nu de passie geheel verdwijnt, heel de nacht zonder vrijpartij. Wat je voor me voelt hou jij geheim. Waar gaat dit heen?

Er zijn BN'ers die het verschrikkelijk vinden om gepersifleerd te worden, maar dat lijkt bij Heesters wel mee te vallen. Op Instagram deelt ze een fragment en laat ze zien dat ze er wel om kan lachen.

En voor wie wil oordelen hoe goed de persiflage is gelukt, dit is de originele clip van Emma Heesters bij het nummer Waar Ga Je Heen.

Meer over dit onderwerp:
Emma Heesters
Deel dit artikel:

Reageren