Oorlogsfilm De Slag om de Schelde dit jaar nog op Netflix

De oorlogsfilm De Slag om de Schelde is dit jaar nog op Netflix te zien. Dat maakte de streamingsdienst vandaag bekend. De film werd mede geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf. De film zou eind vorig jaar uitkomen, maar de bioscooprelease werd uitgesteld vanwege de lockdown in Nederland.

De Slag om de Schelde is dit jaar nog te zien op Netflix (foto: Levitate film)

In december was de première van De Slag om de Schelde in bioscoop CineCity in Vlissingen. Diezelfde week zou de film te bekijken zijn voor het grote publiek, maar vanwege de lockdown moesten de bioscopen hun deuren sluiten. De bioscooprelease werd verplaatst naar 2021. Na die bioscooprelease is de film te bekijken op het Amerikaanse streamingsplatform Netflix. Wanneer dat precies is, is niet bekend.

Het selecte gezelschap dat de film wel al heeft gezien, was zeer onder de indruk. Tijdens de première verlieten verschillende bezoekers huilend de bioscoop.

Het onbekende verhaal over een heldhaftige strijd voor vrijheid. Bekijk snel de trailer van het meeslepende oorlogsdrama De Slag Om De Schelde. Vanaf 17 december in de bioscoop!

Posted by De Slag Om De Schelde on Monday, November 16, 2020

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Slag om de Schelde Netflix
Deel dit artikel:

Reageren