Lourens verbindt zich nog een jaar langer aan Kloetinge

Marcel Lourens staat ook volgend jaar voor de spelersgroep van Kloetinge. De trainer uit Middelburg verlengt zijn contract met de eersteklasser voor één seizoen. Lourens is op dit moment bezig aan zijn vierde seizoen bij de Bevelandse club.

Marcel Lourens heeft zijn contract bij Kloetinge verlengd (foto: Omroep Zeeland)

Vorig seizoen liep Lourens met Kloetinge op één doelpunt promotie naar de Hoofdklasse mis. Omdat het seizoen voortijdig werd beëindigd door de eerste coronagolf, promoveerden er een aantal clubs vanuit de 1e klasse, maar dat was Kloetinge niet gegund.

Selectie rond

Met vier nieuwe aanwinsten en de verlenging van Lourens heeft Kloetinge de selectie voor volgend seizoen rond. Reguillo Vandepitte en Kyle Doesburg komen over van Hoek, Thomas de Rijke verruilt GOES voor Kloetinge en Jarreau Manuhuwa komt over van ASWH.

Daar tegenover staat het vertrek van Thijs van den Dries (Luctor/Heinkenszand), Ronaldo Meijer (Arnemuiden), Lionel Fitsch (gestopt) en Sylvio Hage (GOES). Voor Luuk van Vossen en Ramon Janson is er volgend seizoen geen plek meer in de eerste selectie. De rest van de huidige spelersgroep heeft vandaag bijgetekend.

Deel dit artikel:

Reageren