Politie vindt stoffelijk overschot in zoektocht naar vermiste Ichelle

Het stoffelijk overschot wat vanmiddag gevonden werd in het kanaal langs de Kanaalweg bij Sluis, is inderdaad van de vermiste Ichelle van de Velde (29) uit Oostburg. De politie zocht sinds vanmorgen bij Sluis langs de Kanaalweg.
De ontwikkelingen van vanmiddag lees je hier terug:
Vandaag werd met een boot, speurhonden en een politiehelikopter gezocht naar de vermiste Oostburgse. Het lichaam van Ichelle werd in het water gevonden.

Verdacht van moord

Vorige week werd een 44-jarige vrouw uit Aardenburg aangehouden in de vermissingszaak. Zij wordt verdacht van moord op de 29-jarige Ichelle. De vrouw had een winkel in Oostburg, vlakbij de winkel van Ichelle. Daar werden volgens de politie na haar arrestatie sporen gevonden van een misdrijf. De vrouw is vooralsnog de enige verdachte in deze zaak.
Ichelle van de Velde (29) was sinds half december vermist. Op 14 december werd zij nog gezien door een familielid en een dag later was er nog contact met Ichelle. Sindsdien ontbrak ieder spoor. Meerdere keren zochten zowel politie als vrienden en familie naar de vrouw uit Oostburg.
Zoektocht Ichelle, boot, Sluis, Retranchement, Kanaalweg
De Kanaalweg tussen Sluis en Retranchement werd vandaag afgezet voor de zoekactie. © HV Zeeland