Doodsoorzaak Ichelle wordt niet bekendgemaakt

Het Openbaar Ministerie (OM) laat weten de doodsoorzaak van Ichelle van de Velde niet bekend te maken. Volgens het OM gaat het om daderinformatie die cruciaal is tijdens het onderzoek. Pas tijdens de eventuele rechtszaak zullen details over de dood van Ichelle bekend worden gemaakt.

Nadat Ichelle twee maanden was vermist werden vorige week in het buitengebied van Sluis lichaamsdelen van haar gevonden.

(foto: Omroep Zeeland)

De 44-jarige vrouw uit Aardenburg die wordt verdacht van de moord op Ichelle van de Velde blijft nog negentig dagen langer vastzitten. Dat meldde de rechtbank in Middelburg vandaag. De vrouw werd twee weken geleden aangehouden in haar woning in Aardenburg, maar heeft tot nu toe een ontkennende verklaring afgelegd.

Sporen van misdrijf in winkel

Op de dag van de aanhouding werd in de woning van de verdachte onderzoek gedaan, net als in haar winkel in Oostburg. Daar werden sporen gevonden die duiden op een misdrijf.

De winkel van de 44-jarige verdachte zit bijna naast het naaiatelier van Ichelle. Volgens de politie waren de twee bekenden van elkaar.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Reageren