Coronacrisis raakt ook Hoek, maar ambities blijven overeind

Bij voetbalclub Hoek blijven de ambities onverminderd overeind staan, al raakt de coronacrisis ook de sponsorstichting van de club. De spelers gaan akkoord met aanpassingen in de vergoedingen en geloven in de ambities van de club: meedoen om promotie naar de Tweede Divisie.

De club maakte maandag de selectie voor volgend seizoen bekend. Jahrdell Constansia is de enige nieuweling. Hij komt over van derdeklasser Terneuzen.

De kern van de huidige spelersgroep blijft. "De spelers geloven in onze ambities en in het plan dat we hebben", zegt Jacky Lambert, lid van de technische commissie van de club.

Loonoffer

De coronacrisis raakt ook Hoek. "Ook onze sponsoren. De een heeft het lastig, de ander wat minder. Niemand blijft gevrijwaard van corona. Wij ook niet", aldus Lambert.

De sponsorstichting heeft volgens Lambert 'lichte' aanpassingen moeten doorvoeren in de spelersvergoedingen. "Een loonoffer is een groot woord, maar de spelers snappen het. Ze hebben gezegd: daar werken we graag aan mee."

Hoek-trainer Lieven Gevaert heeft bijgetekend (foto: Orange Pictures)

De spelers blijven binnenboord; de trainer ook. Wat Hoek betreft mag het nieuwe seizoen beginnen. "Wij gaan onverminderd met dezelfde ambitie en een mooie sponsorgroep verder. Wij zijn volledig klaar voor het nieuwe seizoen."

Meer over dit onderwerp:
voetbal Jacky Lambert hsv Hoek
Deel dit artikel:

Reageren