Remon de Vlieger wil de weg omhoog inzetten met Terneuzense Boys: 'Gevoel was meteen goed''

Remon de Vlieger speelt vanaf komend seizoen voor Terneuzense Boys. De 28-jarige middenvelder uit Vlissingen vindt het na vijf seizoenen bij derdedivisionist vv GOES tijd voor een nieuwe uitdaging.
voetbal HSC'21 GOES
Remon de Vlieger, hier nog trefzeker als speler van GOES © Orange Pictures
De Vlieger voerde de afgelopen tijd gesprekken met de technische commissie van GOES, maar hield daar geen goed gevoel aan over. Onlangs hakte hij de knoop door en besloot hij op zoek te gaan naar een nieuwe sportieve uitdaging.
Die uitdaging heeft hij nu gevonden bij zaterdag eersteklasser Terneuzense Boys. "Er was meteen een klik nadat we een keer om de tafel hadden gezeten", aldus De Vlieger, die de afgelopen jaren met GOES opklom naar de top van het amateurvoetbal.

Weg omhoog

Bij Terneuzense Boys moet de komst van De Vlieger er mede voor zorgen dat de weg omhoog weer wordt ingezet. De eersteklasser moest de afgelopen jaren vrezen voor degradatie, maar dat werd tot twee keer toe door het afbreken van de competities voorkomen.
De Vlissinger denkt dat zijn komst en de aanstelling van trainer Dennis de Nooijer in elk geval een positief signaal zijn. "Natuurlijk kom ik van een ander niveau, maar hopelijk zorgt dat ervoor dat ik vaker het verschil kan maken. Over de samenwerking met Dennis had ik direct een goed gevoel."
De Nooijer heeft komend seizoen ook de beschikking over Jochem van der Meulen. De negentienjarige aanvaller komt over van SV Oostburg.