Fietser slaat en bedreigt boa's in Hulst

Op de Van der Maelstedeweg in Hulst heeft zaterdagavond een man met twee buitengewone opsporingsambtenaren (boa's) gevochten. Ook bedreigde hij het tweetal. De fietser wist te ontkomen. De politie zoekt getuigen.

Fietser vecht en slaat boa's op de Van der Maelstedeweg in Hulst (foto: Politie Zeeland-West-Brabant)

Tussen 21.10 en 21.40 uur kwam een man fietsend de binnenstad uitgereden. Twee opsporingsambtenaren spraken hem aan, maar hij reed gewoon door. Ze reden hem achterna en vroegen naar een geldige verklaring voor het overtreden van de avondklok. Dat kon hij niet tonen. Hierna ontstond een worsteling waarbij de man de boa's sloeg en bedreigde. Hierna vluchtte hij op de fiets richting de Clingeweg en terug over de Stationsweg. Een boa zette tevergeefs de achtervolging in, maar de man zag kans om via het trottoir richting het Havenfort te ontkomen.

Signalement fiets

De man reed op een grijs/zwarte mountainbike, herenmodel met een kunststof opsteekspatbord aan de achterzijde. Het merk van de fiets is onbekend. Die fiets had geen vaste verlichting.

Signalement fietser

De man had een blanke huidskleur, lengte ongeveer 170 centimeter, een stevig en sportief postuur en kort zwart haar. Hij droeg een groene khaki jas, een zwarte sportbroek, grijze gymschoenen van het merk Sneaker met een witte zool en zwarte sokken. Hij droeg geen bril en had geen zichtbare tatoeages en geen zichtbare gezichtsbeharing.

Meer over dit onderwerp:
boa's fiets vechten avondklok slaan
Deel dit artikel:

Reageren