GOES heeft beet en trekt nieuwe aanvallende middenvelder aan

Riad Elloukmani kan zich vanaf komende zomer speler van GOES noemen. De 21-jarige aanvallende middenvelder komt over van Baronie. Het is voor de ploeg die speelt in de Derde Divisie de negende versterking.

Het hoofdveld van GOES (foto: Omroep Zeeland)

Door de coronacrisis en het al snel stop zetten van de competities kwam Elloukmani slechts tot twee wedstrijden voor Baronie dat hem vorige zomer overnam van Unitas'30. "Het is een jonge talentvolle speler", motiveert GOES het aantrekken van Elloukmani. "Iemand met veel potentie die bij ons de kans krijgt om zich in de Derde Divisie te manifesteren."

Centrumspits

GOES is na het aantrekken van de aanvallende middenvelder alleen nog op zoek naar een centrumspits. Eerder legde GOES al Renzo Roemeratoe (VC Vlissingen), Julian van de Kreeke, Nishant Jagernath (beiden Halsteren), Finn Murre, Reza Maipauw, Sylvio Hage (allen Kloetinge), Quinten Brandenbarg (De Meern) en Gianni Tiebosch (SteDoCo) vast.

Daar tegenover staat het vertrek van Remon de Vlieger, Thomas de Rijke, Brian Meulmeester, Amidu Tanko, Jesse Bank, Rico van Nielen en Siebe Schets. Van de huidige selectie tekenden Jelle Klap, Ralph de Kok, Francis Kabwe Manengela, Hiep Nguyen, Sven Mbikulu en Ruben Hollemans bij.

Meer over dit onderwerp:
vv GOES vv Baronie Riad Elloukmani
Deel dit artikel:

Reageren