Fieldlab-concerten De Spot binnen minuut uitverkocht

De kaarten voor de Fieldlab-concerten in Zeeland vliegen de deur uit. De kaarten gingen vandaag om 10.00 uur in de verkoop. Slechts één minuut later waren alle 150 tickets voor de drie concerten in De Spot in Middelburg uitverkocht.

De tickets van De Spot Middelburg waren binnen een minuut uitverkocht. (foto: Omroep Zeeland)

Het team van De Spot staat dan ook te springen om weer gasten te ontvangen, vertelt Lineke Broos. "Dat we überhaupt weer even open kunnen om weer live op het podium iets moois te brengen, dat is echt te gek."

Snel schakelen

De Spot in Middelburg heeft zich, samen met een aantal andere Zeeuwse organisaties, opgegeven als locatie voor de Fieldlab-evenementen. Twee dagen geleden kreeg de organisatie te horen dat de testconcerten definitief doorgaan. "We raken er langzaam aan gewend dat we in coronatijd soms heel snel moeten schakelen", zegt Broos. Want deze testconcerten verlopen iets anders dan normaal. Zo beginnen ze op een vroeger tijdstip om ervoor te zorgen dat het publiek voor de avondklok weer thuis is. Ook hebben bezoekers een testbewijs nodig om binnen te komen.

"Dat vond ik nog wel spannend of mensen daartoe bereid zijn. Maar kennelijk smacht het grootste deel van onze bezoekers naar een liveconcert." En dat was duidelijk. De drie concerten van Danny Vera, Spinvis & Saartje van Camp en Blaudzun waren binnen een minuut uitverkocht. Een record, volgens Broos.

(foto: Omroep Zeeland)

Ook poppodium 't Beest in Goes is geselecteerd als locatie voor Fieldlab-concerten. Daar mogen eind deze maand Lucky Fonz III, Roosbeef en Nancy Kleurenblind en de Zingende Roadie het podium betreden. Voor deze concerten is nog een klein aantal kaarten beschikbaar.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Reageren