Danny Vera speelt op Kerstavond zijn grootste show ooit in Ziggo Dome

Danny Vera geeft op 24 december een show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Daarmee sluit de Middelburgse singer-songwriter een bijzonder jaar af met wat zijn grootste show ooit moet worden. De voorverkoop start aanstaande vrijdag.

Danny Vera tijdens een optreden in Maastricht. (foto: ANP)

Afgelopen november stonden twee 'nigthclub' concerten gepland in diezelfde Ziggo Dome. Die moesten wegens corona worden geannuleerd.

Danny Vera kijkt reikhalzend uit naar het concert op Kerstavond, de dag vóór de eerste verjaardag van zijn dochter: "Spannend, maar ik kan niet wachten om weer op een podium te staan en voor jullie een geweldige show te spelen, ik hoop jullie daar te zien!", aldus Danny Vera.

Wow!!!!! www.veraziggodome.nl

Posted by Danny Vera on Tuesday, April 13, 2021

Vera brak door bij het grote publiek met zijn hit Roller Coaster. In 2020 voerde dat nummer zelfs de jaarlijkse Top 2000 aan. Eind vorig jaar verscheen zijn album The New Now. De plaat bereikte de eerste plaats in de Album Top100 en haalde binnen vier weken de gouden status.

Iedere zondag om 17.15 uur draait Danny Vera platen uit zijn eigen platenkoffer op Omroep Zeeland radio. In The New Black And White kiest Danny Vera vooral de nummers die hij zelf mist op de radio.

Meer over dit onderwerp:
Middelburg Amsterdam Danny Vera Ziggo Dome
Deel dit artikel:

Reageren