Politie zoekt twee mogelijk gewapende mannen die huis in Axel wilden overvallen

Twee personen probeerden vanochtend in de buurt van de Johannes Vermeerstraat in Axel een woning te overvallen. De politie vroeg uit te kijken naar de mannen die de woning wilden overvallen, maar riep op om het duo niet zelf te benaderen omdat de mannen mogelijk gewapend waren.
Poging woningoverval Axel
Politie doet onderzoek in de buurt © HV Zeeland
Iets na 10.30 uur werd via Burgernet een bericht verspreid over de poging tot woningoverval. Opgeroepen werd uit te kijken naar twee personen: één met een donkere huidskleur, hij droeg een trui van Puma met capuchon en een mondkapje met blauwe en witte kleuren. De andere man is blank en droeg een donkere hoodie. De mannen zijn na de poging lopend weggegaan.
De politie speurde met hulp van honden de omgeving af. Omdat de mannen mogelijk gewapend waren, droegen de agenten kogelwerende vesten.
De zoekactie is tot nu toe zonder resultaat, maar de politie doet nog wel onderzoek naar de poging tot overval. Buurtbewoners is gevraagd camerabeelden tussen 9.30 en 10.30 uur af te staan. De politie hoopt dat de mannen daarop te zien zijn.