Crowdfunding voor verwoest paviljoen Perkpolder 'dit grijpt de hele regio aan'

Voor het door brand verwoeste paviljoen Bar Goed in Perkpolder is vanmorgen een crowdfunding gestart. Rond 17.00 uur vanmiddag was er ruim 5300 euro opgehaald. Het initiatief komt van een oud-werknemer van de eigenaren van het paviljoen.

Er is weinig over van het paviljoen bij Perkpolder (foto: Omroep Zeeland)

Toen Eline van Campen vanmorgen las over de brand, wist ze meteen wat ze moest doen; een crowdfunding starten. "Het is iets wat de hele regio aangrijpt", legt Van Campen uit. "Ze hadden zoiets leuks neergezet en eindelijk ook eens iets voor de jeugd in de regio. En dan nu dit." Met de actie wil ze de eigenaren de mogelijkheid geven "sterker terug te komen".

Zeven jaar lang werkte Van Campen voor de eigenaren van het paviljoen, toen die nog een ander restaurant in de buurt hadden. "Het voelt als een tweede familie". Over de actie heeft Eline nog geen contact gehad met de eigenaren van Bar Goed.

Het doel van Eline is om 10.000 euro op te halen, maar of ze dat haalt of niet, maakt haar eigenlijk niet zo veel uit. "Ik wil mensen hiermee vooral de mogelijkheid geven om de eigenaren te kunnen steunen."

Paviljoen was net nieuw

De brand in Bar Goed brak vanmorgen vroeg uit. Al snel bleek het pand niet meer te redden waarop de brandweer besloot het gecontroleerd uit te laten branden. Rond zeven uur werd het sein brand meester gegeven.

Bij de brand is het hele paviljoen verloren gegaan (foto: HV Zeeland)

Het paviljoen bestaat al een tijdje, maar bestond tot vorig jaar uit alleen een buitenbar. Sinds afgelopen zomer is het uitgebreid tot een paviljoen met terras en binnenruimte.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
crowdfunding Brand Perkpolder Bar Goed
Deel dit artikel:

Reageren