Bezoekers testconcert 't Beest enthousiast na bezoek

In poppodia de Spot in Middelburg en 't Beest in Goes zijn vanavond de eerste testconcerten gehouden in Zeeland. Bezoekers van 't Beest konden naar een optreden van Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie.

Testconcert in 't Beest (foto: Omroep Zeeland)

Iets voor 21.00 uur komen de bezoekers naar buiten bij 't Beest. De show was niet uitverkocht, maar dat mocht de pret van de bezoekers niet drukken. "Het was een hele leuke show, maar wel anders dan normaal", zegt een van de bezoekers. Een ander vult aan: "Anders is er een grote groep mensen, maar nu was het rustiger. Iets minder sfeer, maar zeker een leuke avond gehad."

Voor de meesten is het maanden of zelfs een jaar geleden dat ze een live optreden hebben kunnen bijwonen. Een mevrouw die net een sigaret rookt na het optreden kijkt ook enthousiast op het optreden terug: "Ik heb het zo gemist. Zo fijn om weer eens lekker te swingen met de muzikanten."

Testen voor toegang

Met een toegangskaartje en een negatieve sneltest mochten de bezoekers eerder op de avond naar binnen. Die sneltest was geen probleem voor deze mevrouw: "Gewoon een sneltest gedaan en dat ging heel snel." Een ander vult aan: "Het was heel makkelijk, het is aan te raden."

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Goes 't Beest concert test
Deel dit artikel:

Reageren