Zing mee met jouw favoriete muziek en maak kans op een rondrit in een oldtimer door Zeeland

"Here we go, on this Roller Coaster", "Midden in de polder, erehus an d'n diek", "over de Schelde en de Noordzee" en "Hier aan de kust, de Zeeuwse kust". Het zijn zomaar wat flarden van Zeeuwse songteksten. Er is vast een nummer dat jij weleens uit volle borst meezingt in de auto. En dan hebben wij goed nieuws: met jouw zangkunsten maak je kans om een rondrit door Zeeland te winnen, in een oldtimer!

Wat moet je doen?

  • Maak een filmpje terwijl je aan het meezingen bent met een nummer, dat mag een Zeeuws nummer zijn, maar hoeft niet. Je mag het filmpje natuurlijk ook laten maken, maar houd natuurlijk wel rekening met de coronaregels.
  • Mail het filmpje naar dezeeuwsetop40@omroepzeeland.nl (groot bestand, gebruik dan WeTransfer) of app naar 06-53289868 o.v.v. de Zeeuwse Top 40.
  • Let op: je filmpje kan door de Zeeuwse Top 40 of Omroep Zeeland op Facebook worden geplaatst.
  • Maak kans op een rondrit door Zeeland.

Zoek je wat inspiratie? In deze Spotify-playlist vind je in ieder geval genoeg Zeeuwse muziek.

De komende tijd staat Omroep Zeeland in het teken van Zeeuwse muziek vanwege de vijftiende editie van De Zeeuwse Top 40 die op Hemelvaartsdag wordt uitgezonden. Stemmen voor de lijst kan van woensdag 28 april tot en met vrijdag 7 mei. Door te stemmen maak je ook nog eens kans op een rondvlucht boven Zeeland.

Meer over dit onderwerp:
Zeeuwse Top 40
Deel dit artikel:

Reageren