Moeder en zoon gewond bij ruzie over geld

Een moeder en haar zoon zijn in de Herautstraat in Sluiskil mishandeld, bedreigd en met opzet aangereden. Dat meldt de politie. Het gebeurde afgelopen zondagmiddag. De politie heeft twee personen aangehouden.
Moeder en zoon mishandeld in Sluiskil
Moeder en zoon mishandeld in Sluiskil © ANP
De politie denkt dat een financieel conflict tussen een van de slachtoffers en de daders de aanleiding vormde.

Op de motorkap

De vier daders stonden rond 13.00 uur in de tuin van de woning. Het vrouwelijke slachtoffer ging naar buiten en probeerde een vechtpartij tussen de vier daders en haar zoon te vermijden. Hierop werd ze in haar gezicht geslagen. De zoon wilde zijn moeder beschermen en kreeg ook klappen en werd geschopt. Na het uiten van bedreigingen wilde het viertal wegrijden in een auto.
Hierop sprong de vrouw voor de auto. De bestuurder reed door en de vrouw belandde op de motorkap van de auto. Ze kwam ten val toen de auto afremde. Omdat moeder en zoon gewond raakten bij de ruzie zijn ze behandeld door een arts van de huisartsenpost.

Aanhoudingen

De politie is direct een onderzoek gestart. Gisteren is een 20-jarige inwoner van Sluiskil aangehouden. Vanmorgen werd een 17-jarige jongen, ook uit Sluiskil, gearresteerd. Beide verdachten zitten vast, de politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen.