Vermoedelijke drugsdealer (27) Biervliet opgepakt

Een 27-jarige man uit Biervliet is gisteravond aangehouden op verdenking van drugshandel. Over de woning waar de man is aangehouden, waren bij de politie meerdere meldingen van overlast gedaan. De politie vermoedt dat de man al langere tijd in drugs handelt en is een onderzoek begonnen.

De motor, het geld en de andere spullen die door de politie in beslag zijn genomen. (foto: Politie Zeeland-West-Brabant)

De politie-actie begon met de controle van twee mannen van 33 en 34 jaar oud die gisterochtend uit de woning kwamen. Zij bleken een paar honderd gram hennep in hun auto te hebben liggen. Zij zijn aangehouden, hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd en zijn weer vrijgelaten.

Diezelfde avond is de woning van de verdachte doorzocht en is de man aangehouden. Bij de doorzoeking van zijn huis werd driehonderd gram drugs gevonden. Bovendien trof de politie een alarmpistool, contant geld en elektronica en merkkleding aan. In een garagebox van de verdachte stonden een motor en een drone. Alles is in beslag genomen.

Meer over dit onderwerp:
112 drugs Biervliet
Deel dit artikel:

Reageren