Delta: 'Storing interactieve tv is voorbij', maar nog steeds klachten

De tv-storing van Delta lijkt opgelost. Dat meldt de netwerkprovider. Delta kampte gisteren de hele avond met een storing in interactieve televisie. Een deel van de Zeeuwen had daardoor tijdelijk geen televisie of kon geen tv kijken via de app (mobiel) en de webbrowser (computer). En hoewel Delta zegt dat de problemen voorbij zijn, klagen een dag later nog steeds mensen dat het niet werkt.
Kun je de tweet niet zien? Klik dan hier.
Rond 20.45 uur leek de tv-storing bij de meeste klanten verholpen, maar een uur later bleek dat toch niet het geval. Tegen 23.30 uur liet Delta weten dat het probleem nu echt opgelost leek te zijn. Wel zegt een woordvoerder: "We werken de komende uren nog door aan technische aanpassingen om de systemen verder te stabiliseren. Onderbrekingen zijn daarbij niet uit te sluiten."
Televisie kijken bij Delta, KPN en Ziggo duurder per 1 juli.
Televisie kijken bij Delta, KPN en Ziggo duurder per 1 juli. © Omroep Zeeland
Op de website allestoringen.nl was te zien dat mensen in heel Zeeland (en Nederland) last hadden van de storing. Om 19.30 uur hadden ruim 4.200 mensen de storing gemeld. Rond 21.00 uur daalde het aantal meldingen hard, maar dat liep na 21.30 uur opnieuw op, om na 22.00 uur weer te dalen.