Sharona Tieleman na zeven seizoenen weg bij ADO Den Haag

Voetbalster Sharona Tieleman vertrekt na zeven seizoenen bij ADO Den Haag. Het contract van de speelster uit Terneuzen loopt deze zomer af en wordt niet verlengd.

Sharona Tieleman in actie tegen PEC Zwolle in november 2018 (foto: Orange Pictures)

De 25-jarige Tieleman kwam de afgelopen twee seizoenen vanwege diverse knieblessures niet in actie voor ADO. In maart van dit jaar maakte ze haar comeback op het trainingsveld, maar na enkele weken sloeg het noodlot opnieuw toe en scheurde de Terneuzense wederom haar kruisband.

Op dit moment revalideert Tieleman van deze blessure nadat ze onlangs succesvol werd geopereerd. Waar haar sportieve toekomst ligt is nog onduidelijk. Tieleman verwacht begin volgend jaar hersteld te zijn, maar dan is het zaak om wedstrijdritme op te doen.

"Een optie zou zijn om bij een Belgische ploeg aan te sluiten", laat Tieleman weten. De verdedigster werkt in Zeeland aan haar herstel.

Afgelopen weekend nam de Zeeuwse na de verloren bekerfinale tegen PSV afscheid van haar teamgenoten bij ADO. Het hoogtepunt tijdens de periode van Tieleman in Den Haag was het winnen van de KNVB beker in 2016.

Meer over dit onderwerp:
voetbal Terneuzen Sharona Tieleman ADO Den Haag
Deel dit artikel:

Reageren