Tolhoek wordt 25e in Ronde van Zwitserland

Antwan Tolhoek is 25e geworden in de Ronde van Zwitersland. De wielrenner van Team-Jumbo Visma steeg in de slotetappe nog één plekje in het eindklassement.
Antwan Tolhoek besluit Ronde van Polen als dertiende
Tolhoek wordt 25e in Ronde van Zwitserland © ANP
In de laatste rit moest Tolhoek er vooral voor zorgen dat zijn teamgenoot Sam Oomen zijn top-10 positie in het eindklassement vasthield. Dat lukte want Oomen werd achtste op 4.16' van de Colombiaanse eindwinnaar Richard Carapaz. Tolhoek zelf besloot de Ronde van Zwitserland op plek 25 in het eindklassement.
In de vijfde en zesde etappe liet Tolhoek zich zien. In de vijfde rit op de vrijdag ging de wielrenner uit Yerseke in de finale van de wedstrijd in de aanval en werd beloond met een elfde plek, waardoor hij een grote sprong maakte in het klassement. De volgende dag had Tolhoek opnieuw goede benen en verzette hij bergen met werk en eindigde hij op plek acht.