Groene Ster in zee met Thierry Seaw; Achraf Laabich vertrekt

Zaalvoetbalclub Groene Ster uit Vlissingen kan in de nieuwe competitie een beroep doen op Thierry Seaw, die vorig seizoen deels voor TPP/Feyenoord Futsal in Rotterdam speelde. Achraf Laabich vertrekt bij Groene Ster.

Archieffoto Groene Ster (foto: Paul ten Hacken)

De 30-jarige Seaw is de eerste nieuweling bij de eredivisionist in Vlissingen. Ook Deladier Pereira draagt volgend seizoen het shirt van Groene Ster. Het was eigenlijk al de bedoeling dat de Portugees vorig seizoen zou aansluiten bij Groene Ster, maar dat ging toen niet door. Op het veld speelde Pereira in de zaterdagploeg van GOES.

Groene Ster maakte ook bekend dat Achraf Laabich de club gaat verlaten. Laabich gaat voor TPP/Feyenoord Futsal in Rotterdam spelen, net als Youssef Ben Sellam, Nabil Azzanagui en Hicham El Kaddouri.

Groene Ster wil nog spelers aan de selectie toevoegen en kijkt daarvoor ook over de grens in België. De overschrijvingstermijn loopt tot 31 augustus.

Programma

De KNVB maakte donderdag het conceptprogramma bekend voor komend seizoen. Op vrijdag 10 of zaterdag 11 september begint Groene Ster met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven, de nieuwe club van Said Bouzambou uit Oost-Souburg.

Deel dit artikel:

Reageren