Ronkende motoren gaan eind juli de strijd weer aan in Aagtekerke

De Supercross in Aagtekerke gaat dit jaar door, dat heeft de organisatie van het motorcrossevenement gemaakt. Vorig jaar werd de Supercross afgelast vanwege de coronapandemie. Op vrijdag 30 juli staat de wedstrijd gepland.

Supercross Aagtekerke vindt dit jaar plaats op 30 juli (foto: Corrado Francke)

MC de Pekelinge, de motorcrossvereniging uit Aagtekerke, laat weten verheugd te zijn dat het evenement door kan gaan, ondanks de dan eventueel nog geldende coronamaatregelen. De laatste editie werd in 2019 gewonnen door Mark Boot uit Kamperland.

Deze editie van de Supercross is een jubileum, het evenement wordt voor de dertigste keer georganiseerd. Eerder deze week werd al bekend dat ook de Trekkertrek in Aagtekerke door gaat.

Atletiekwedstrijden

Ook in de atletiekwereld goed nieuws, want de want verschillende lopen gaan door. Zoals de Sportvisserloop in Yerseke ,de hardloopwedstrijd door de straten en langs de haven van het dorp is gepland voor woensdag 14 juli. Daarnaast gaan ook de stratenlopen in Zoutelande (28 juli), Boulevardloop (4 augustus) en de stratenloop in Westkapelle (11 augustus) door.

Meer over dit onderwerp:
motorcross Aagtekerke Supercross
Deel dit artikel:

Reageren