Politie zoekt getuigen van straatroof Vlissingen

VLISSINGEN - De man liep rond 17.30 uur in de Walstraat toen hij door de twee mannen werd aangesproken. Ze vroegen om een sigaret, die hij ze gaf. Daarna leken de mannen weg te lopen, maar ze duwden het slachtoffer van achteren hard tegen de grond en namen zijn armband en geld mee. Ze renden weg in de richting van het Betje Wolffplein. Het slachtoffer is nog achter de mannen aangerend, maar kon ze niet meer inhalen.
De politie is op zoek naar mensen die de straatroof of de achtervolging gezien hebben en heeft ook signalementen van de daders:
Dader 1: Negroïde man, tussen de 18 en 25 jaar. Normaal postuur, rond/bol gezicht. Kort haar, donkerkleurige baard met opvallende bakkebaarden. Tussen de 1.80m en 1.89m lang. Jas in camouflageprint en capouchon, blauwe spijkerbroek, nette zwarte leren schoenen. Hij had een pet of een muts op en een sjaal voor zijn gezicht. De man sprak stotterend engels.
Dader 2: Negroïde man, tussen de 18 en 25 jaar. Mager postuur, ingevallen gezicht. Kort, stekelig rood/rossig haar. Tussen de 1.70m en 1.79m lang. Grijze jas met capuchon. Hij had een sjaal voor zijn gezicht.