Scheidende Kaley en James (5) zeggen volmondig ja tegen elkaar

Een heuglijke dag voor de vijfjarige Kaley en James. Vanmorgen gaven ze op het schoolplein van hun basisschool in Kruiningen elkaar het jawoord op hun vriendschap. De reden van het huwelijk is het afscheid van James, want hij gaat verhuizen.

Al drie jaar is het koppel onafscheidelijk, maar na de zomervakantie komt daar verandering in. James gaat weg uit Kruiningen en verhuist naar een ander dorp.

"Ze zijn dol op elkaar", vertelt de moeder van de bruid. "Ze zijn het liefst dag en nacht bij elkaar en als het even kan spelen ze met elkaar." Samen met de moeder van James kwam ze op het idee van het huwelijk. Een bijzondere dag, om te laten zien aan elkaar dat de vriendschap voor eeuwig is.

Geen zenuwen bij de bruid

Kaley was vanmorgen dolblij dat ze eindelijk met James kon trouwen. Stralend in haar bruidsjurk was er niets te bespeuren van zenuwen. "Dat is echt Kaley", zegt haar moeder. "Ze geniet van elk moment."

Basisschool De Welle in Kruiningen werkte graag mee. Klasgenoten mochten getuigen zijn en het schoolplein was voor de gelegenheid omgetoverd tot trouwlocatie. Voor Kaley was het onvergetelijke ochtend. Op de vraag of dit de mooiste dag in haar leven was, zei ze volmondig: "Ja!"

Het bruidspaar en trouwambtenaar (foto: Omroep Zeeland)

Meer over dit onderwerp:
Zuid-Beveland Kruiningen huwelijk De Welle
Deel dit artikel:

Reageren