Festivalorganisatoren van Hrieps houden hoop: 'Wij gaan er volledig voor!'

De organisatoren van muziekfestival Hrieps blijven hoop houden dat hun festival door kan gaan: de organisatie van het festival wacht op de persconferentie van 13 augustus om een knoop door te hakken.

Gaat muziekfestival Hrieps door dit jaar of niet? De organisatoren wachten af (foto: Omroep Zeeland)

Vandaag maakte de regering nieuwe maatregelen voor evenementen bekend: meerdaagse festivals met camping worden tot en met 1 september geschrapt. Maar, die maatregelen hebben betrekking op meerdaagse evenementen en Hrieps is slechts één dag. Voor de organisatie geeft dat hoop.

Op de Facebookpagina van het festival schrijft de organisatie: "HRIEPS is een eendaags evenement zonder camping op 18 september. De uiteindelijke beslissing zal voor ons dus te horen zijn op de persconferentie van vrijdag 13 augustus. Wij gaan er volledig voor!"

De Facebook post kan op dit moment niet worden geladen. Klik hier om naar de post te gaan.

Hrieps is niet het eerste Zeeuwse festival waarvan de organisatoren bij iedere persconferentie in spanning zitten. Festival City of Dance in Middelburg werd vanwege de coronamaatregelen een week voordat het festival zou plaatsvinden verplaatst naar 2022. Ook de Trekkertrek in Aagtekerke en andere dorpsfeesten werden afgelast.

Meer over dit onderwerp:
maatregelen kabinet festival Hrieps corona
Deel dit artikel:

Reageren