Zeeuwse Adrienne reed deze week voor het eerst alleen in haar grote vrachtwagen

In Australië heeft Adrienne de afgelopen week voor het eerst helemaal alleen in haar vrachtwagen gereden. "Met achttien versnellingen was dat wel even spannend. Maar het is gelukt."

Adrienne vanuit Australië (foto: Omroep Zeeland)

Nog meer positief nieuws: met haar loonbedrijf sleepte ze haar eerste grote wegenbouwcontract in de wacht. De werkzaamheden beginnen komend weekend. "Het is twee dagen rijden, middenin de woestijn. Mijn man gaat morgen alvast vooruit om de weg een beetje te egaliseren. We moeten erheen met grote vrachtwagens en zwaar materiaal. Dan is het wel fijn als de weg wat gladder is."

Wandelen met de honden

Verder heeft ze enorm genoten van de lange wandelingen die ze elke ochtend maakt met haar honden. "Het heeft de laatste tijd geregend waardoor de omgeving er zo mooi uitziet nu."

De honden tijdens een van de ochtendwandelingen (foto: Adrienne Verburg)

Luister hier het gesprek met Adrienne Verburg terug

Adrienne Verburg uit Kortgene ging begin 2016 naar Australië. Een reis was de bedoeling, maar eenmaal in Australië ontmoette ze haar huidige partner en besloot te blijven. Op het moment woont ze op Fraser Range Station in West-Australië, waar ze samen een loonbedrijf, een grote veeboerderij en een camping met restaurant runnen.

Deel dit artikel:

Reageren