Aron van Lare uit Terneuzen maakt debuut in betaald voetbal bij Jong PSV

Doelman Aron van Lare heeft vrijdag zijn debuut gemaakt in het betaald voetbal. De keeper uit Terneuzen stond bij Jong PSV onder de lat, en moest op bezoek bij FC Dordrecht één keer de bal uit het net vissen: 1-1.

(foto: Corrado Franke)

De achttienjarige Terneuzenaar zag zijn ploeg via een treffer van Fodé Fofana voor rust op voorsprong komen. In de tweede helft werd Van Lare gepasseerd door Tim Hölscher, die namens Dordt de gelijkmaker binnenschoot.

Van Lare speelt sinds 2018 voor de club uit Eindhoven, nadat hij eerder in de jeugdopleiding van NAC Breda en JVOZ keepte. De doelman speelde ook al diverse keren voor jeugdteams van het Nederlands elftal.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen trainde Van Lare mee met het eerste elftal van PSV. Bij de beloften beloonde trainer Ruud van Nistelrooij hem vrijdag met een basisplaats in de seizoensouverture van de Keuken Kampioen Divisie.

Johan Cruijff Schaal

Tijd om na te genieten heeft Van Lare niet. Hij is momenteel met PSV in voorbereiding op de Johan Cruijff Schaal. De aftrap is vanavond om 20.00 uur tegen landskampioen Ajax.

Deel dit artikel:

Reageren