Bijna alle 124 vakantiehuisjes van het nieuw te bouwen vakantiepark in Nieuwvliet al verkocht

De bouw van het park moet nog beginnen, maar bijna alle 124 vakantiehuizen op het Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn al verkocht. Een tweede woning aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust is immens populair.

De 124 recreatiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn al bijna allemaal verkocht. (foto: Dormio Group)

Het nieuwe park, waarvan de bouw na de bouwvak start, ligt tussen de Lampsinsdijk, de Sint Bavodijk en de Nooddijk, omgeven door campings en andere parken in Nieuwvliet-Bad. Het is het laatste grote recreatiepark aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust als het aan de gemeente Sluis ligt. Alleen Waterdunen mag nu nog nieuw bouwen.

Gunstige belegging

De recreatiehuizen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Veel kopers zien de investering in 'stenen' als een gunstige belegging of als veilig pensioenpotje. De mogelijkheid om het huis ook te verhuren aan toeristen maakt het extra aantrekkelijk om een tweede woning aan te schaffen. Een rendement van enkele procenten is heel wat meer dan wat mensen aan rente krijgen voor hun spaarcenten op de bank.

Artist impressie van het nieuwe vakantiepark in Nieuwvliet-Bad. (foto: Dormio Group)

De huizen die nu nog te koop staan op het vakantiepark, variëren van een geschakeld huis voor vier personen voor ruim drie ton tot groepsaccommodaties voor 14 tot 20 personen van 7,5 ton tot meer dan een miljoen euro. Een aantal heeft ook een privézwembad of sauna.

Het park wordt gesitueerd rond een kreek. Veel huizen komen aan het water te liggen. Het plan omvat daarnaast een hoofdgebouw met restaurant, minisupermarkt en binnen- en buitenzwembad. Dormio investeert in totaal zestig miljoen euro in Nieuwvliet-Bad.

Meer over dit onderwerp:
Nieuwvliet-Bad gemeente Sluis Dormio
Deel dit artikel:

Reageren