Minderjarige overvaller nam nog onbekende buit mee bij gewapende overval tankstation

Minderjarige overvaller nam nog onbekende buit mee bij gewapende overval tankstation
Minderjarige overvaller nam nog onbekende buit mee bij gewapende overval tankstation © HV Zeeland
Middelburgs tankstation overvallen door minderjarige
Deze informatie wordt in dit stadium van het onderzoek nog niet naar buiten gebracht omdat het gaat om zogeheten daderinformatie. Met die informatie kan de politie verifiëren of een aangehouden verdachte wel degene was die de overval gepleegd heeft.

Hulp van het publiek

Bij het tankstation hangen camera's. Vermoedelijk is de overvaller op de bewakingscamerabeelden te zien. Als het de politie niet lukt om de dader zelf op de beelden te herkennen, is de kans groot dat ook de hulp van het publiek wordt ingeroepen. Dit gebeurt echter pas als andere onderzoeksmiddelen onvoldoende aanknopingspunten bieden voor verder onderzoek.
Het tankstation aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg is gisterochtend overvallen door een volgens getuigen minderjarige jongen. Niemand raakte gewond bij de overval.

Signalement

De dader zou tussen de 14 en 15 jaar oud zijn. Hij droeg tijdens de overval een licht grijze broek, een donker shirt en een donker petje. Hij is verder donker getint en ongeveer 1,50 meter lang. De politie heeft het signalement van de jeugdige overvaller ook verspreid via Burgernet. Dat heeft vooralsnog niet tot een aanhouding geleid.

Lees ook: