Godfried Roemeratoe vertrekt op huurbasis naar Willem II

Godfried Roemeratoe is tot het eind van het seizoen speler van Willem II. De uit Oost-Souburg afkomstige middenvelder van FC Twente wordt verhuurd aan de Tilburgse formatie. Vorig jaar was de 22-jarige Roemeratoe nog basisspeler in Enschede. Dit jaar had hij, mede door blessures en de toegenomen concurrentie, weinig zicht op speeltijd.

Godfried Roemeratoe in actie tegen zijn nieuwe club Willem II (foto: Orange Pictures)

Roemeratoe raakte in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd en kwam daardoor niet in de plannen van Ron Jans voor. De tijdelijke transfer naar Willem II kan dus een uitkomst zijn voor Roemeratoe, die in de eerste twee wedstrijden van dit seizoen op de bank bleef bij FC Twente. De middenvelder meldt zich maandag bij zijn nieuwe ploeg.

Godfried Roemeratoe werd in 2014 door Twente opgepikt bij JVOZ en maakte in het seizoen 2018/19 zijn debuut in de eerste divisie. De ploeg uit Enschede werd dat jaar kampioen en promoveerde naar het hoogste niveau, waar de Zeeuw langzaam uitgroeide tot vaste waarde. Door corona kwam er een abrupt einde aan zijn eerste seizoen in de eredivisie, maar het jaar erop kwam Roemeratoe maar liefst dertig keer in actie voor Twente.

Meer over dit onderwerp:
voetbal fc twente godfried roemeratoe willem ii
Deel dit artikel:

Reageren