Flinke onderhoudsbeurt aan spoor, een week lang geen treinen tussen Vlissingen en Goes

Vanaf zaterdag wordt het spoor tussen Vlissingen en Bergen op Zoom flink onder handen genomen. Daardoor rijden er komend weekend geen treinen tussen Vlissingen en Bergen op Zoom. Na het weekend wordt er doorgewerkt aan het spoor tussen Goes en Vlissingen, waardoor er tot 3 september geen treinen rijden. De NS zet bussen in.

Ook bij Middelburg, waar deze foto gemaakt is, wordt het spoor onder handen genomen (foto: Pieter de Bruijne)

Onder andere de wissels, ballastgrind, dwarsliggers en spoorstaven worden vernieuwd. Daarnaast worden drainage-, kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd bij Middelburg en Vlissingen. De NS zet bussen in. In Middelburg vertrekken die vanaf de achterzijde van het station.

Stop-, snel- en taxibussen als alternatief

De NS zet op zaterdag 28 en zondag 29 augustus stop- en snelbussen in op het traject tussen Vlissingen en Bergen op Zoom. Vanaf Bergen op Zoom kunnen reizigers hun reis met de trein vervolgen.

Vanaf maandag 30 augustus t/m vrijdag 3 september rijden er NS-bussen op het traject Goes-Vlissingen. Tussen Roosendaal en Goes rijden de treinen volgens een aangepaste dienstregeling.

Tussen Arnemuiden en Goes en Arnemuiden en Middelburg worden vanaf zaterdag 28 augustus t/m vrijdag 3 september taxibusjes ingezet.

De NS verwacht dat reizigers ongeveer een half uur vertraging oplopen door het gestremde treinverkeer.

Meer over dit onderwerp:
NS ProRail trein
Deel dit artikel:

Reageren