Hoek vrijdag al in de bus richting Assen voor duel tegen ACV

Vorig seizoen won Hoek in de Derde Divisie met ruime cijfers (1-4) bij ACV in Assen. Morgen treffen beide ploegen elkaar weer in Drenthe en hoopt Hoek de eerste zege van het seizoen te pakken.

Archief: Hoek-aanvoerder Rik Impens in duel met Luca Prljicr van ACV (foto: Orange Pictures)

De selectie van Hoek vertrok vrijdagmiddag al richting Assen en overnacht in Zwolle. "Meer dan vier uur in een bus zitten vind ik geen optimale wedstrijdvoorbereiding. Nu is het zaterdag nog zo'n 50 minuten naar Assen rijden vanuit Zwolle. Je pakt meer rust en daarnaast is het goed voor de teambuilding", aldus trainer Lieven Gevaert. "We hebben dat eerder gedaan tegen Excelsior'31, Harkemase Boys en vorig jaar ook naar Assen. Dat is goed bevallen."

Klinkende zege

Dat leverde destijds een klinkende 1-4 zege op. "Toen zat alles mee, weet ik nog. We voetbalden goed en waren uiterst effectief." Uitblinker bij Hoek was toen Giovanni Delannoy, die vorige week nog gepasseerd werd door Gevaert.

ACV begon de competitie vorige week met een 2-3 zege bij FC Lisse. Hoek speelde gelijk tegen Barendrecht. Seppe Vereecke keert terug in de wedstrijdselectie.

Dat geldt nog niet voor nieuweling Mohammad Jabar Zada, die langer uit de roulatie ligt met een spierblessure en niet mee zal gaan naar Assen. Erwin Franse en Fabian Wilson zijn ook niet inzetbaar, maar reizen wel mee naar Assen.

(foto: Omroep Zeeland)

ACV - Hoek begint om 14.30 uur in Assen. Het wedstrijdverloop kun je volgen via Twitter @omroepzldsport. Zaterdagavond kun je op deze site een samenvatting bekijken. Zondag besteedt Omroep Zeeland Sport op TV (vanaf 18.10 uur) ook aandacht aan de wedstrijd.

Meer over dit onderwerp:
voetbal HSV Hoek ACV Derde Divisie
Deel dit artikel:

Reageren