Echtpaar aangevallen door verwarde vrouw

Een Brabants echtpaar is afgelopen zaterdag in de buurt van Zaamslag aangevallen door een verwarde vrouw. Ze sloeg, beet en krabde het duo tot bloedens toe. De man is behandeld bij een huisartsenpost. De politie is op zoek naar de verwarde vrouw en getuigen van de mishandeling.

Archieffoto (foto: Politie)

Het echtpaar uit Chaam fietste volgens de politie rond 14.30 uur op een buitendijks fietspad langs de Zeedijk bij De Griete. Daar haalden ze de verwarde vrouw in. Bij het passeren maande de verdachte de vrouw van het echtpaar tot stoppen, waarna ze haar aanviel. De man, die iets voor zijn vrouw reed, draaide terug om te helpen.

De verwarde vrouw richtte daarop haar agressie op hem. Ze sloeg, beet en krabde hem tot bloedens toe en trok zijn overhemd kapot. De man kon de onbekende vrouw naar de grond werken, waarop zij verklaarde niets meer te zullen doen.

Aangifte

Het echtpaar is daarna verder gefietst en heeft even later de hulpdiensten gebeld. Er is aangifte gedaan tegen de nog onbekende vrouw.

De politie heeft nog geen idee wie de vrouw is. Ze vragen om uit te kijken naar een vrouw van ongeveer 35 jaar en 1.60 meter lang. Volgens de slachtoffers had ze een Arabisch uiterlijk en droeg ze een lichtkleurige hoofdoek met een lichtgroene halflange jas.

Meer over dit onderwerp:
Zeeuws-Vlaanderen politie Zaamslag
Deel dit artikel:

Reageren